Black FridayNokiaYleinen

Etsinnässä uusi peruspuhelin? Nokia 3310 nyt hauskassa Black Friday -alennuksessa – hinta 33,10 euroa

Black Friday lähenee kovaa tahtia ja jo nyt on nähty toinen toistaan mielenkiintoisempia alennuksia ainakin älypuhelimista. Jos kuitenkaan älypuhelimet eivät innosta, niin tarjouksesta löytyy myöskin erilaisia peruspuhelimia. Nyt esimerkiksi suomalaisen HMD Globalin valmistama Nokia 3310 on laitettu Black Friday -kampanjan ajaksi hauskaan alennukseen.

Legendaarisen Nokia 3310 -puhelimen moderni versio on Black Fridayna tarjolla vain 33,10 euron hintaan. Hinta pohjautuu laitteen mallinimeen, joka tekee alennuksesta hauskan. HMD Globalin mukaan Nokia 3310 -puhelin vapauttaa käyttäjänsä somekoukusta, koska sen avulla voi vain lähettää tekstiviestejä, soittaa puheluita ja tietenkin pelata matopeliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

33,10 euron hinnalla Nokia 3310 on saatavilla ainoastaan Gigantista. Puhelimen hinta normaalisti on 59 euroa, joten hinnasta on saatu lähes puolet pois. Tarjouksen kerrotaan olevan voimassa 29. marraskuuta 2021 asti. Gigantti myy puhelimesta ainoastaan kahta väriversiota, jotka ovat tummansininen sekä harmaa.

Nokia 3310 -puhelimessa on 2,4 tuuman värillinen QVGA-näyttöpaneeli sekä pitkä 25,3 päivän valmiusaika 1200 milliampeeritunnin irrotettavan akun avulla. Puhelimeen on tuotu myös 2 megapikselin kamera takaosaan sekä käyttöjärjestelmänä on Nokia Series 30+. Puhelimessa on myöskin perinteiset fyysiset painikkeet sekä kaksi SIM-korttipaikkaa. Tarkemmin Nokia 3310 -puhelimeen voi tutustua arvostelustamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday