XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa uudet Poco F5 Pro-, Poco X5- ja Poco X5 Pro -älypuhelimet – tämä niistä tiedetään

Redmi K60

Xiaomi on julkistanut syksyn ja loppuvuoden aikana useita uutuuksia kotimarkkinoillaan, mutta samanlaista laitekattausta ei kuitenkaan globaaleilla markkinoilla ole nähty. Alkuvuodesta on nähtävästi tulossa useita uutuuksia ainakin Poco-brändin alaisuudessa. Monet tulevista puhelimista ovat myös uudelleen brändättyjä versioita jo Kiinassa esitellyistä puhelimista.

Tiedoistaan tunnettu Twitter-käyttäjä Kacper Skrzypek on löytänyt Xiaomin koodeista vihjeitä tulevista puhelimista. Yksi uutuuksista tulee olemaan huippuluokan Poco F5 Pro, mutta toistaiseksi tarkkaa tietoa Poco F5 -puhelimesta ei ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Poco F5 Pron kerrotaan olevan sama puhelin kuin Kiinassa esitelty Redmi K60. Kyseessä on pitkälti odotettu uudelleen brändäys, sillä viime vuonna Poco F4 oli sama laite kuin Redmi K40s sekä Poco F4 GT tunnettiin myös nimellä Redmi K50G.

Jos tieto pitää paikkansa, niin Poco F5 Pro -puhelimesta tiedetään jo lähes kaikki. Puhelin tulisi saamaan 6,67 tuuman OLED-näytön, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi puhelimessa olisi Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, 5500 milliampeeritunnin akku, 67 watin langallinen lataus sekä 30 watin langaton lataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita puhelimeen olisi tulossa kolme, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 16 megapikselin selfiekamera. Tarkemmat tiedot Redmi K60 -puhelimesta voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Redmi Note 12

Xiaomi tulee julkistamaan globaaleilla markkinoilla myös Poco X5- ja Poco X5 Pro -puhelimet. Poco X5 tulisi olemaan sama laite kuin Kiinan markkinoilla Redmi Note 12 5G. Puhelimeen odotetaan kuitenkin hieman eri järjestelmäpiiri. Kiinassa puhelimessa on Snapdragon 4 Gen 1 -piiri, mutta globaalisti puhelimeen tultaisiin saamaan Snapdragon 695.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muista teknisistä muutoksista ei ole tietoa. Oletettavasti Poco X5 tulisi saamaan 6,67 tuuman AMOLED-näytön 120 hertsin virkistystaajuudella, 5000 milliampeeritunnin akun, 33 watin latauksen sekä 48 megapikselin kaksoiskameran.

Redmi Note 12 Pro Speed

Tulossa on myös Poco X5 Pro -puhelin. Tietojen mukaan kyseessä olisi sama laite kuin hiljattain Kiinan markkinoille julkaistu Redmi Note 12 Pro Speed. Puhelimessa olisi 6,67 tuuman AMOLED-näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella, Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri, 5000 milliampeeritunnin akku, 67 watin lataus sekä 108 megapikselin kolmoiskamera. Tarkemmat tiedot Redmi Note 12 Pro Speed -puhelimesta voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme.

Uusimpia Poco-puhelimia voidaan odottaa julkaistavaksi alkuvuoden aikana. Tarkkaa julkaisuaikaa ei kuitenkaan vielä ole tiedossa.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi