Sponsoroitu

Xiaomin 10-vuotisjuhla nyt käynnissä Suomessa – uutuustuotteita järeissä alennuksissa

Xiaomi on uusi nimi Suomen älypuhelinmarkkinoilla, mutta yhtiön juuret kantautuvat jo vuoteen 2010. Kymmenessä vuodessa yhtiö on kasvanut kovaa tahtia yhdeksi tämän hetken tunnetuimmista älypuhelinvalmistajista ja kymmenen vuotisen taipaleen kunniaksi Xiaomi tarjoaa Suomessa erinomaisia tarjouksia monista yhtiön tuotteista sekä järjestää livelähetyksen, jossa tullaan päivän aikana julkaisemaan lisää yllätysalennuksia. Xiaomi järjestää myös yhteistyössä verkko-operaattori Elisan kanssa juhlatapahtuman Elisa Kulmassa.

Suomessa Xiaomin älypuhelimet ovat myynnissä kaikkien suurimpien verkko-operaattoreiden sekä lukuisien jälleenmyyjien valikoimassa. Xiaomin 10. vuosipäivän kunniaksi Xiaomilla on alennuskampanja käynnissä kaikkien virallisien jälleenmyyjien kanavissa, joita ovat muun muassa Elisa, Telia, DNA, Verkkokauppa.com, Power sekä Gigantti.

”10. vuosipäivä on tärkeä juhla Xiaomille, ja halusimme juhlistaa Suomessa tätä yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa. Juhlaviikkojen aikana (24.8-13.9.) tullaan näkemään kovia erikoistarjouksia Xiaomilta” kertoo Xiaomi Suomen myyntipäällikkö Jiri Tainio.

Houkuttelevissa syntymäpäivätarjouksissa nähdään yhtiön älypuhelimia monessa hintapisteessä, jotka ovat listattuna alapuolella. Hinnat ovat voimassa 24.8.-13.9. välisenä aikana Xiaomin virallisen mistore.fi -verkkokaupan kautta. Tarjoukset ovat myös voimassa jälleenmyyjien kautta.

 • Xiaomi Mi 10 (256Gt) – 699 euroa (norm. 899 €)
 • Xiaomi Mi 10 Lite (128 Gt) – 299 euroa (norm. 399 €)
 • Redmi Note 9 Pro (128 Gt) + Mi True Wireless EarBuds – 329 euroa (norm. 368 €)
 • Redmi Note 9 + Redmi 10 000 mAh PowerBank – 249 euroa (norm. 274 €)
 • Redmi Note 8 Pro (64 Gt) – 199 euroa (norm. 269 €)
 • Redmi Note 8T (64 Gt) – 149 euroa (norm. 229 €)
 • POCO F2 Pro (256 Gt) – 499 euroa (norm. 599 €)

26.8. Xiaomi 10-vuotta @ Elisa Kulma

Xiaomin 10-vuotisjuhlan yksi kohokohdista on Elisan lippulaivamyymälässä Aleksanterinkadulla Helsingissä järjestettävä juhlatapahtuma. Keskiviikkona 26. elokuuta kello 10.00 alkaen Elisa Kulmassa on Xiaomin 10-vuotisjuhlatapahtuma, jossa on arvokkaita lahjoja tarjolla ensimmäisille kahdelle sadalle Xiaomi-tuotteiden ostajalle kaupan päälle.

Mielenkiintoisien ja houkuttelevien kaupan päällisten lisäksi Elisa Kulma arpoo kaikkien Xiaomi-tuotteiden ostajien kesken yhden Mi Electric Scooter -sähköpotkulaudan (arvo 449 €), yhden Mi Robot Vacuum Cleaner -robotti-imurin (arvo 349 €) sekä yhden Mi Vacuum Cleaner -varsi-imurin (arvo 199 €).

Ostaessa Elisa Kulmassa Xiaomin tuotteen on kaupan päälle tarjolla mielenkiintoisia Xiaomin ekosysteemiin kuuluvia tuotteita. Ensimmäiset ostajat saavat kaupan päälle muun muassa sähköpotkulaudan, robotti-imurin tai langattomat kuulokkeet. Kaikki kaupan päälliset ovat listattuna alapuolella.

 • 1.-5. Xiaomi-tuotteen ostaja saa Mi Electric Scooter -sähköpotkulaudan (arvo 449 €)
 • 6.-10. Xiaomi-tuotteen ostaja saa Mi Robot Vacuum Cleaner -robotti-imurin (arvo 349 €)
 • 11.-20. Xiaomi-tuotteen ostaja saa Mi Vacuum Cleaner -varsi-imurin (arvo 199 €)
 • 21.- 50. Xiaomi-tuotteen ostaja saa Mi True Wireless -kuulokkeet (arvo 99 €)
 • 51.-100. Xiaomi-tuotteen ostaja saa Mi LED light -lampun (arvo 449 €)
 • 200. Xiaomi-tuotteen ostaja saa Mi Smart Band 4 -aktiivisuusrannekkeen (arvo 39 €)

28.8. livelähetys Facebookissa – luvassa kovia erikoistarjouksia muutaman tunnin ajaksi!

Toinen Xiaomin syntymäpäiväkampanjan kohokohdista on 28. elokuuta 2020 järjestettävä livelähetys, jolloin tullaan julkaisemaan erittäin kovia ja mielenkiintoisia yllätystarjouksia, jotka ovat tarjolla vain rajoitetun ajan! Livelähetys on käynnissä kello 12-13, jolloin kaikki loput syntymäpäivätarjoukset paljastetaan.

Kaikkien livelähetykseen osallistuneiden kesken Xiaomi tulee arpomaan mielenkiintoisia tuotepalkintoja, joten livelähetys kannattaa ottaa haltuun. Facebook-livelähetyksessä vierailee myös suosittu tubettaja Eeddspeaks, joka on lähiaikoina tutustunut Xiaomin tuotteisiin, ja kertoo niistä omia kokemuksiaan.

Livelähetys käynnistyy siis 28. elokuuta kello 12, joten päivämäärä ja kellonaika kannattaa laittaa jo nyt kalenteriin! Lisäksi Xiaomin virallinen Facebook-sivu kannattaa laittaa seurantaan tämän linkin takaa. Livelähetystä on mahdollista katsoa suorana täältä.

Mikä on Xiaomi?

Xiaomi on huhtikuussa 2010 Kiinassa perustettu yritys, joka julkaisi suosituksi nousseen MIUI-käyttöliittymänsä saman vuoden elokuussa. Vain vuosi myöhemmin elokuussa 2011 yhtiö julkaisi ensimmäisen älypuhelimensa, joka kantoi nimeä Xiaomi Mi 1. Vuoden 2013 heinäkuussa yhtiö julkaisi ensimmäisen sukupolven Redmi-älypuhelimet, jotka osoittautuivat menestykseksi. Nykyisin Redmi-brändi on itsenäinen ja tällä hetkellä se on maailman suurin älypuhelinbrändi, jos tarkastellaan myyntejä.

Syyskuussa 2012 Xiaomi laajensi älytelevisiomarkkinoille ja nyt yhtiön älytelevisiot ovat markkinajohtajan asemassa Kiinassa. Xiaomi on myös maailman viidenneksi suurin televisiovalmistaja. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat myös lukuisat ekosysteemituotteet aina sähköpotkulaudoista älyvalaisimiin. Vuonna 2014 Xiaomi aloitti maailmanvalloituksensa ja nyt vuoden 2020 aikana Xiaomin tuotteet ovat saatavilla oli 90 markkinassa ympäri maailmaa. Yritys listautui Hong Kongin pörssiin vuonna 2018.

Suomessa Xiaomi on vasta uusi tulokas, sillä yhtiö on laajentanut toimintaansa vasta hiljattain avaamalla Suomessa myyntitoiminnan sekä Tampereelle tutkimus- ja tuotekehitysyksikön. Tuotekehitysyksikön painopisteenä ovat älypuhelinkameroihin liittyvä teknologiaosaaminen, kuten kamera-algoritmit, koneoppiminen, signaalinkäsittely sekä kuvan ja videon käsittely. Tällä hetkellä Xiaomin tuotteet ovat saatavilla Suomessa monien jälleenmyyjien ja verkko-operaattoreiden valikoimassa. Xiaomin kattavaan tuotevalikoimaan voi käydä tutustumassa yhtiön virallisien sivujen kautta.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  3 Kommenttia

  1. Xiaomi tulee olemaan uusi Huawei, on jo sitä osittain. Ilman ongelmia Yhdysvaltojen kanssa tosin.

   1. Ok, boomer

  2. Aha. ⬆️

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Sponsoroitu