AndroidBlack SharkXiaomiYleinen

Xiaomin Black Shark -pelipuhelin lanseerattiin Euroopassa – Hinta 499 euroa

Xiaomin alaisuudessa toimiva Black Shark on tänään julkaissut yhtiön ensimmäisen pelikäyttöön tarkoitetun älypuhelimen Euroopan markkinoilla. Kyseessä on Black Shark -nimeä kantava Snapdragon 845 -järjestelmäpiiriin perustuva puhelin, joka julkaistiin Kiinassa jo vuoden alkupuolella.

Black Shark on ulkoisesti värimaailmaltaan musta-vihreä tai vaihtoehtoisesti harmaa-vihreä. Black Shark on kehitetty viimeisimpien huippupuhelimien standardien ympärille. Siitä löytyy tehokkain Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on mallista riippuen 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy korkeintaan 128 gigatavua. Näytön kooksi Xiaomi on valinnut 5,99 tuumaa ja sen tarkkuus on 1080 x 2160 pikseliä. Näytön kuvasuhde on myös uudenlainen 18:9. Muita Black Shark -puhelimen ominaisuuksia ovat muun muassa 4000 milliampeeritunnin akku, jota ladataan USB-C -liittimen kautta. Puhelimesta on poistettu perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin, eikä mukaan ole saatu myöskään muistikorttipaikkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mielenkiintoinen eroavaisuus Black Shark -puhelimessa muihin Xiaomin puhelimiin on puhdas Android-käyttökokemus. Laitteen käyttöliittymässä ei ole juurikaan muutoksia, vaan mukaan on laitettu ainoastaan puhelimelle räätälöity erillinen pelitila, jonka saa päälle Black Sharkin vasemmassa kyljessä olevasta liukusäätimestä.

Black Shark on tuotu Euroopassa myyntiin kahdessa värissä ja kahdessa tallennustilavariantissa. Värit ovat musta ja harmaa, kun taasen tarjolla on 6 + 64 gigatavun sekä 8 + 128 gigatavun versiot. Hintaa löytyy edullisimmillaan 499 euroa ja kalliimpi versio maksaa 549 euroa. Rajoitetun ajan Black Shark on kuitenkin mahdollista ostaa 30 euroa edullisempana, jonka lisäksi mukaan saa myös peliohjaimen, joka maksaa erikseen ostettuna 50 euroa. Puhelin on mahdollista tilata myös Suomeen yhtiön virallisen verkkokaupan kautta ja puhelimet toimitetaan Euroopan sisältä. Black Shark lupaa Euroopassa puhelimelle 2 vuoden takuun ja ilmaiset toimituskulut.

Linkki Black Sharkin viralliseen verkkokauppaan.

Lähde: Black Shark Blog

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android