AndroidGoogleYleinen

Vuoto: Tässä on Google Pixel 3 Lite

Google julkaisi syksyllä Pixel 3- ja Pixel 3 XL -älypuhelimet, jotka on teknisesti markkinoiden kärkeä. Huhuissa on kuitenkin ollut myös keskihintaluokkaan asettuva versio, mutta tällaistä ei kuitenkaan ole vielä julkaistu. Tällä viikolla verkkoon on vuodettu kuvia sekä tietoja, joissa kerrotaan esiintyvän Google Pixel 3 Lite -puhelin.

Kuvat ja tiedot puhelimesta on julkaistu Rozetked-sivulla, jolla on myös luotettavaa historiaa Pixel 3 XL -puhelimen vuotojen kanssa aikaisemmin tänä vuonna. Kuvissa Pixel 3 Lite vaikuttaa olevan ulkoisesti hyvin samanlainen kuin muutkin Pixel 3 -puhelimet, mutta tällä kertaa ainakin prototyyppi on valmistettu muovista, eikä lasista ja metallista. Kuvista nähdään myös 3,5 millimetrin kuulokeliitin, jollaista ei muista Pixel 3 -puhelimesta enää löydy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodettujen teknisien tietojen mukaan Pixel 3 Litessä olisi 5,56 tuuman näyttö, jonka resoluutio on 2220 x 1080 pikseliä. Järjestelmäpiiriksi mainitaan Qualcomm Snapdragon 670 yhdessä 4 gigatavun RAM-muistin. Sisäistä tallennustilaa pitäisi olla ainakin 32 gigatavua ja akun koko olisi 2915 milliampeerituntia. Googlen odotetaan käyttävän Pixel 3 Litessä samoja kameroita, jotka löytyvät muistakin Pixel 3 -puhelimista, joiden tarkkuus olisi siis 12 megapikseliä ja 8 megapikseliä.

Huhutut tekniset tiedot:

  • 5,56 tuuman IPS-näyttö 2220 x 1080 resoluutiolla
  • 8-ytiminen Qualcomm Snapdragon 670 (GPU: Adreno 615)
  • 4 Gt RAM
  • 32 Gt tallennustilaa
  • 2915 mAh akku
  • 12 megapikselin pääkamera
  • 8 megapikselin etukamera

Lähde: Rozetked.me

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android