XiaomiYleinen

Xiaomin julkaisematon Poco X5 Pro 5G esillä live-vuotokuvissa – tuttu puhelin pienillä muutoksilla

POCO X5 Pro 5G

Xiaomin alabrändi Poco tulee julkistamaan alkuvuoden aikana uudet Poco X5 -sarjan älypuhelimensa. Huhujen mukaan kyseessä olisi uudelleen brändättyjä versioita nykyisistä Redmi Note 12 -sarjan puhelimista. Nyt nettiin on vuodettu ensimmäisiä live-vuotokuvia Poco X5 Pro 5G -puhelimesta.

Vuotokuvissa nähdään puhelimen myyntipakkaus sekä kuva itse laitteen takaosasta. Lisäksi yksi kuva paljastaa laitteen tärkeimpiä teknisiä ominaisuuksia. Tietojen perusteella Poco X5 Pro 5G tulee olemaan pääasiassa sama puhelin kuin Kiinassa jo aikaisemmin julkaistu Redmi Note 12 Pro Speed -puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jota on korostettu mustalla koko puhelimen levyisellä pinnalla. Kameroita on kolme kappaletta, joiden kanssa on LED-salamavalo sekä teksti ”108M Triple-Cam”. Kameroiden rinnalla on myös Poco-logo.

Puhelimessa kerrotaan olevan 6 nanometrin prosessilla valmistettu Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri. Näyttö perustuu AMOLED-tekniikkaan ja siinä on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 67 watin teholla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Poco X5 Pro 5G tulee saamaan myös 108 megapikselin pääkameran, jonka rinnalla on ultralaajakulmakamera sekä makrokamera. Muita mainittuja ominaisuuksia ovat stereokaiuttimet sekä NFC-tuki. Myyntipakkaus vahvistaa puhelimessa olevan 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Toistaiseksi puhelimen tarkasta julkaisuajasta ei ole mitään tietoa. Xiaomi valmistelee myös uuden Poco X5 -puhelimen esittelyä, joka perustuu Kiinassa julkaistuun Redmi Note 12 5G -puhelimeen. Xiaomilta odotetaan lisäksi Poco F5 Pro -puhelinta, joka perustuu Redmi K60 -puhelimeen.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi