XiaomiYleinen

Xiaomin julkaisemattomat Poco X5 5G- ja Poco X5 Pro 5G -puhelimet kuvavuotojen kohteena – tulossa pirteitä väriversioita

Poco X5 Pro 5G sekä Poco X5 5G

Xiaomi on julkistamassa todennäköisesti piakkoin uusia Poco-älypuhelimia, jotka olisivat huhuissa ja vuodoissa muutamaan kertaan nähdyt Poco X5 5G sekä Poco X5 Pro 5G. Käytännössä puhelimista tiedetään jo tässä vaiheessa lähes kaikki, mutta nyt tuore vuoto paljastaa vielä tarkat markkinointikuvat ennen julkaisua.

Twitter-käyttäjä SnoopyTech on julkaissut tarkat tuotekuvat molemmista puhelimista. Kuvat vahvistavat aikaisempia vuotoja, joiden perusteella Poco X5 5G tulisi olemaan Kiinan markkinoilla julkaistu Redmi Note 12 5G sekä Poco X5 Pro 5G olisi Kiinan markkinoilla julkaistu Redmi Note 12 Pro Speed -puhelin. Poco-brändin alaisuudessa puhelimiin on tehty muutamia ulkoisia muutoksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmissa puhelimissa nähdään samantyylinen toteutus, jossa laatikkomaista kamera-aluetta korostetaan koko puhelimen levyisellä mustalla kaistaleella. Kameroiden rinnalla nähdään myös Poco-logo. Muutoksia nähdään myös puhelimien väreissä, sillä tarjolle tulee Pocon brändille tuttu keltainen väri, mutta myös pirteämmät sininen ja vihreä. Lisäksi kuvissa nähdään harmaa väriversio.

Aikaisemmat vuodot ovat paljastaneet Poco X5 Pro 5G -puhelimen saavan 6 nanometrin prosessilla valmistetun Snapdragon 778G -järjestelmäpiirin. Näyttö perustuu AMOLED-tekniikkaan ja siinä on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 67 watin teholla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Poco X5 Pro 5G tulee saamaan myös 108 megapikselin pääkameran, jonka rinnalla on ultralaajakulmakamera sekä makrokamera. Muita mainittuja ominaisuuksia ovat stereokaiuttimet sekä NFC-tuki. Puhelimessa on myös 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Poco X5 5G -puhelimeen on tulossa lähes samat ominaisuudet kuin Redmi Note 12 5G -puhelimeen. Tietojen perusteella laitteessa olisi 6,67 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli Full HD+ -tarkkuudella sekä 120 hertsin virkistystaajuudella. Lisäksi tehoista tulisi vastaamaan Pocon versiossa Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, vaikka Kiinassa puhelimessa nähtiinkin Snapdragon 4 Gen 1 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen odotetaan myös 48 megapikselin kolmoiskameraa, 5000 milliampeeritunnin akkua sekä 33 watin tehoista pikalatausta. Poco X5 5G voisi saada myös perinteisen kuulokeliittimen sekä kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan.

Vuodot ovat kertoneet Xiaomin julkistavan Poco X5 -sarjan puhelimet ainakin Intian markkinoille 6. helmikuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Euroopan julkaisusta ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi