MotorolaYleinen

Motorola Edge 40 Pro esillä vuotokuvissa – julkistus mahdollisesti helmikuussa

Motorola Edge 40 Pro

Motorola on julkistamassa uuden Edge 40 Pro -lippulaivapuhelimen globaaleille markkinoille hyvin pian, josta kertoo jatkuvasti kiihtyvät vuodot. Muutama viikko sitten kuultiin huhuja puhelimen hinnoittelusta, mutta nyt samainen lähde on saanut käsiinsä tuotekuvia puhelimesta.

Kyseessä on sama puhelin kuin Kiinassa jo julkaistu Moto X40, eikä Motorola Edge 40 Pro ole saamassa todennäköisesti kovinkaan suuria muutoksia. Uudet vuotokuvat eivät enää paljasta juurikaan uutta, vaan vahvistavat Moto X40:n ja Edge 40 Pron olevan sama laite.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 40 Pro

Kuvissa puhelin nähdään kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen sekä musta. Globaalin version tuotekuvissa nähdään erilainen taustakuva. Puhelimessa on alumiinikehyksestä sekä lasipinnoista valmistettu runko, joten Motorola on nähtävästi lähtenyt hakemaan parempaa premium-tuntumaa kuin viime vuoden Edge 30 Pron kohdalla.

Motorola Edge 40 Pro saatetaan julkaista MWC-messujen aikana helmi-maaliskuun vaihteessa, mutta Motorola ei ole sitä vielä itse vahvistanut. Aikaisempi raportti on kertonut puhelimen hinnan olevan Euroopassa 850 euroa 12 + 256 gigatavun muistiversiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 40 Pro

Puhelimessa olisi tietojen mukaan Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri ja 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli 165 hertsin virkistystaajuudella. Motorola tarjoaa myös 50 megapikselin kolmoiskameran, 60 megapikselin etukameran sekä tuoreimman Android 13 -käyttöjärjestelmän. Lisäksi 4600 milliampeeritunnin akkua ladattaisiin 125 watin tehoisella pikalatauksella.

Tarkemmat tiedot löytyvät aikaisemmasta Moto X40 -puhelinta käsittelevästä artikkelistamme tämän linkin takaa.

LähdeAppuals.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola