AndroidGoogleiOS

YouTube Music ja YouTube Premium rantautuivat Suomeen

Google on ilmoittanut tuovansa Suomessa sekä 16 muussa maassa tarjolle yhtiön maksulliset YouTube Music- ja YouTube Premium -palvelut. Molemmat palveluista on nyt saatavilla kaikille Yhdysvalloissa, Australiassa, Uudessa Seelannissa, Meksikossa sekä Etelä-Koreassa. Google on tuonut palvelut tarjolle lisäksi 12 täysin uuteen maahan, jotka ovat Itävalta, Kanada, Suomi, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Norja, Venäjä, Espanja, Ruotsi ja Yhdistynyt Kuningaskunta.

YouTube Music on Googlen uusi musiikkipalvelu, joka on rakennettu YouTubesta löytyvän musiikin ympärille. YouTube Music on saatavilla sovelluksena Androidille sekä iOS:lle, joiden lisäksi palvelua voi käyttää selaimen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

YouTube Music on palvelu, josta voi etsiä albumeita, singlejä, live-esityksiä ja remixejä helposti. Lisäksi jos tietyn kappaleen nimi ei tule heti mieleen, voi sitä hakea esimerkiksi sanoitusten tai kappaleen kuvauksen mukaan. Sovellus haluaa käyttäjän tutustuvan myös uuteen musiikkiin, sillä käyttäjä saa suosituksia musiikkimaun, sijainnin ja vuorokaudenajan mukaan. Maksullinen YouTube Music Premium lisäksi antaa oikeuden musiikin kuunteluun ilman keskeytyksiä. Premium-versiossa ei ole mainoksia ja musiikki jatkuu, vaikka lukitset näytön tai siirryt muihin sovelluksiin. Lisäksi maksullinen versio antaa oikeuden ladata  suosikkikappaleita laitteelle.

YouTube Premium on aikaisemmin tunnettu nimellä YouTube Red. Myös tämä palvelu on rantautunut suomalaisien kuluttajien ulottuville. YouTube Premium pitää sisällänsä YouTube Music Premiumin kaikki ominaisuudet, joiden lisäksi YouTube Premium -tilaus antaa oikeuden YouTube Originals -sarjoihin ja elokuviin.

YouTube Premium maksaa Suomessa 11,99 euroa kuukaudessa, mutta tällä hetkellä sitä on mahdollista kokeilla 3 kuukautta ilmaiseksi.

Lähde: YouTube Blog

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android