XiaomiYleinen

Xiaomin seuraavassa taittuvanäyttöisessä puhelimessa odotetaan olevan Samsungin valmistama 8,1 tuuman näyttöpaneeli

Xiaomi Mi MIX Fold

Xiaomi on julkistanut tasan yhden taittuvanäyttöisen älypuhelimen, joka oli keväällä Kiinassa esitelty Mi MIX Fold. Yhtiön on odotettu kehittävän lisää uusia taittuvanäyttöisiä laitteita, joista yksi olisi huhujen mukaan Xiaomi MIX Fold 2. Puhelimen ominaisuuksista on nyt saatu kuulla uusia tietoja.

Tuoreen raportin mukaan uutuuspuhelin olisi jo ilmestynyt IMEI-tietokantaan ja se on jo läpäissyt muutamia sertifikaatteja. Puhelimen mallikoodiksi on paljastunut 22061218C. Raportin mukaan Xiaomi MIX Fold 2 saatetaan julkaista Kiinan markkinoille kesä-heinäkuussa 2022 ja kyseessä olisi ”zizhan” -koodinimellä tunnettu laite.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi MIX Fold 2 -puhelimeen on tulossa huhujen mukaan 8,1 tuuman kokoinen taittuva näyttöpaneeli, joka perustuu Samsungin UTG AMOLED -tekniikkaan. Ultra Thin Glass -lasin ansiosta näytön pitäisi olla aikaisempaa kestävämpi, ja samaa Samsung on itse käyttänyt omissa taittuvanäyttöisissä puhelimissaan. Puhelimen näyttöön odotetaan korkeaa virkistystaajuutta, joten käyttökokemus pitäisi olla sulavampi kuin 60 hertsiä.

Tulevassa puhelimessa on raportin mukaan uudelleen suunniteltu ja päivitetty sarana. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan kovin tarkkoja vuotoja olemassa, mutta todennäköisesti tulevina kuukausina laitteesta tullaan näkemään ja kuulemaan tarkempia huhuja. Odotettavasti kyseessä olisi kuitenkin huippuluokan älypuhelin, kuten alkuperäinenkin Xiaomi Mi MIX Fold -älypuhelin.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi