HuaweiYleinen

Vuoto: Taittuvanäyttöinen Huawei P50 Pocket tarjoaa Kirin 9000 -järjestelmäpiirin ja 66 watin pikalatauksen

Huawei P50 Pocket

Huawei tulee julkaisemaan uuden Huawei P50 Pocket -älypuhelimensa 23. joulukuuta kotimarkkinoillaan Kiinassa ja samalla laitetta esitellään globaalisti. Kyseessä on Huawein ensimmäinen taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin, jonka on tarkoitus olla haastaja Samsungin suositulle Galaxy Z Flip 3 -puhelimelle.

Toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta on nähty jo tämän viikon aikana muutamia kuvia, jotka ovat paljastaneet ulkopuolen tyylikkään toteutuksen. Tällä kertaa kiinalainen Mydrivers.com-sivusto on paljastanut lähteisiinsä viitaten muutamia mielenkiintoisia teknisiä tietoja Huawei P50 Pocket -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P50 Pocket

Tietojen mukaan Huawei P50 Pocket tulee tarjoamaan 6,8 tuuman kokoisen taittuvan sisänäytön ja ulkopuolella pitäisi olla pyöreä 1 tuuman kokoinen toinen näyttö. Pienemmän näytön on tarkoitus toimia muun muassa selfiekuvien ottamiseen pääkameroilla ja se ilmoittaa puheluiden tiedot, kellonajan, sään sekä muita yksinkertaisia tietoja.

Kameroita Huawei P50 Pocketissa pitäisi olla kolme takaosassa, joista pääkamerana toimisi 50 megapikselin tasoinen Sony IMX766 -sensori. Lisäksi puhelimessa odotetaan olevan 13 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 8 megapikselin tasoinen telekamera 3x optisella zoomauksella. Nähtävästi myös sisäpuolelta löytyy yksi kamera, mutta sen tarkkuudesta ei vuoto kerro mitään.

Tehoista kerrotaan vastaavan Huawein tuorein Kirin 9000 -järjestelmäpiiri, josta ei kuitenkaan 5G-yhteyksiä löydy. Akunkesto on 4100 milliampeeritunnin varassa ja sitä pystytään lataamaan 66 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Oikeastaan vielä muita tietoja ei Huawei P50 Pocket -puhelimesta ole vuotanut. Julkaisu tapahtuu kuitenkin jo ensi viikolla, joten virallisia tietoja ei enää kauaa tarvitse odotella.

Lähde: Mydrivers.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei