XiaomiYleinen

Xiaomin uusi Redmi Pad SE -tabletti myyntiin Suomessa 249 euron hintaan

Redmi Pad SE

Xiaomi esitteli elokuun puolivälissä uuden Redmi Pad SE -tabletin globaaleille markkinoille. Vielä tuolloin tabletin saatavuudesta Suomessa ei kerrottu mitään, mutta nyt se on kaikessa hiljaisuudessaan tullut tarjolle.

Gigantti on lisännyt Redmi Pad SE -tabletin valikoimiinsa ja se on jo nyt tilattavissa. Tarjolla on ainoastaan harmaa väriversio 4 + 128 gigatavun muistiversiona. Hintaa tabletilla on 249 euroa. Gigantin mukaan tabletti saapuu varastoon 8. syyskuuta, joten toimitukset käynnistyvät syyskuun alussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rakenteellisesti Redmi Pad SE on metallia, jonka luvataan olevan kestävä ja ohut. Paksuutta on 7,36 millimetrin verran ja Redmi Pad SE painaa 478 grammaa. Xiaomi esitteli tabletin kolmessa värissä, jotka ovat harmaa, violetti sekä mintunvihreä.

Redmi Pad SE -tabletissa on 11 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on 1920 x 1200 pikselin tarkkuus sekä dynaaminen 30-90 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi näyttöön on saatu 400 nitin maksimikirkkaus sekä tuki 8-bittisille väreille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri, joka on valmistettu 6 nanometrin prosessilla. Mukana on kahdeksan ydintä, joista tehokkain toimii 2,4 GHz:n kellotaajuudella. Tabletissa on 4, 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia (LPDDR4X) sekä 128 gigatavua sisäistä eMMC 5.1 -tallennustilaa. Tuettuna on muistikortti aina yhteen teratavuun asti.

Redmi Pad SE -tabletissa on yksi 8 megapikselin tasoinen kamera takaosassa, jossa on automaattitarkennus. Etuosassa on 5 megapikselin kamera videopuheluita ajatellen. Tabletti tukee korkeintaan 1080p-videokuvausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Pad SE:n akunkestosta on vastaamassa 8000 milliampeeritunnin akku, jonka pitäisi kestää helposti päivän verran. Lataus tapahtuu 10 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Äänenlaadusta vastaa neljä Dolby Atmos -sertifioitua kaiutinta. Käyttöjärjestelmänä on Android 13, jonka päällä hyrrää MIUI for Pad 14 -käyttöliittymä.

Lähde: Gigantti

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi