OPPOYleinen

Oppo Watch 4 Pro -älykello esiteltiin – Pitää sisällään Snapdragon W5 -järjestelmäpiirin ja LTPO-näytön

Oppo Watch 4 Pro

Oppo on esitellyt tänään uuden Find N3 Flip -puhelimen rinnalla myös Watch 4 Pro -älykellon. Kyseessä on yhtiön toistaiseksi kehittynein älykello, jota ei todennäköisesti nähdä myynnissä Kiinan ulkopuolella.

Muotoilun osalta Oppo jatkaa tuttua neliskulmaista lähestymistapaansa. Runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja takaosassa on käytetty keraamia. Watch 4 Pro esiteltiin kahdessa väriversiossa, joka ovat musta muovirannekkeella sekä ruskea nahkarannekkeella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo hyödyntää 1,91 tuuman kokoista LTPO-näyttöpaneelia, jossa on 378 x 496 pikselin tarkkuus. Huippukirkkaus yltää 1000 nitiin ja näyttöä suojaa 3D-lasipinta. Näytön kerrotaan tukevan Always-on-display-toimintoa, joka toimii parhaimmillaan 1 hertsin virkistystaajuudella säästäen akkua.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon W5 -piiri, jonka rinnalla on 2 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akku on kooltaan 570 milliampeerituntia ja sen luvataan tarjoavan 5 päivän käyttöajan peruskäytössä sekä 14 päivän käyttöajan kevyessä käytössä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuettuna on eSIM-kortti, joten kelloa voi käyttää itsenäisesti ilman älypuhelinta. Oppo Watch 4 Prossa on Bluetooth 5.0 sekä Wi-Fi 5. Mukana on myös sisäänrakennettu GPS.

Kellossa on panostettu tarkkoihin antureihin, jotka vastaavat urheilu- ja terveystoiminnoista. Mukana on EKG-anturi, ranteen lämpötilasensori, 8-kanavainen sykeanturi sekä 16-kanavainen veren happisensori. Kello tukee luonnollisestikin tuttuja toimintoja, joita ovat unen seuranta, EKG-mittaus, veren happipitoisuuden mittaus sekä montaa muuta. Urheilutiloja luvataan olevan yli sata.

Oppo Watch 4 Pro tulee Kiinassa myyntiin mustana versiona 2299 juanin hintaan sekä ruskeana versiona 2499 juanin hintaan. Suoraan muunnettuna hinnat ovat 291 euroa sekä 317 euroa.

Lähde: Oppo Watch 4 Pro -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO