OnePlusOPPOYleinen

Yllätys: Oppo Pad 2 näyttää aivan OnePlus Pad -tabletilta

Oppo Pad 2

OnePlussan emobrändi Oppo on järjestämässä 21. maaliskuuta uusien tuotteiden julkaisutilaisuuden. Tilaisuus on suunnattu Kiinan markkinoille ja yhtiöltä on tulossa Find X6 Pro -lippulaivapuhelin sekä uusi Oppo Pad 2 -tabletit.

Oppo on julkaissut tulevista tuotteista ensimmäisiä kuvia, joista löytyy melkoinen yllätys. Oppo Pad 2 -tabletti tulee olemaan muotoilullisesti täysin samanlainen kuin aikaisemmin julkaistu OnePlus Pad. Tabletti on tulossa hopeana ja kultaisena värinä, kun OnePlussan tabletista on ainoastaan vihreä väri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muotoilussa ei ole merkittäviä eroavaisuuksia havaittavissa värien tai logojen ohella. Takaosassa on keskitetysti pyöreä kamera-alue ja etuosassa on melko normaaleilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli. Yhtäläisyys muotoilussa on looginen OnePlussan toimiessa Oppon alaisuudessa, mutta kovin persoonallisesta ratkaisusta ei ole kyse.

Oppo ei ole vahvistanut tabletin tarkkoja teknisiä ominaisuuksia ainakaan vielä. Todennäköisesti joitakin eroja voidaan nähdä OnePlussan tablettiin verrattaessa. Oppo Pad 2 on saamassa myös näppäimistösuojakuoren sekä Oppo Pencil -kosketusnäyttökynän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo Find X6 teaser

Find X6 Pro tulee olemaan Oppon seuraava lippulaivatason älypuhelin, jota ei kuitenkaan odoteta millään tasolla globaalisti myyntiin. Todennäköisesti puhelimessa on paljon yhtäläisyyksiä OnePlus 11 -puhelimeen ja mukana on Hasselblad-kamerat. Tarkemmat tiedot puhelimesta ja tabletista tullaan julkaisemaan 21. maaliskuuta.

Lähde: Oppo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus