HuaweiYleinen

Huawei julkistaa ensi viikolla FreeBuds 5 -kuulokkeet – saavat hyvin erikoisen muotoilun

Huawei FreeBuds 5

Huawei järjestää kotimarkkinoillaan Kiinassa useiden uusien tuotteiden julkaisutilaisuuden 23. maaliskuuta. Luvassa on huippuluokan Huawei P60 -sarjan puhelimet sekä taittuvanäyttöinen Mate X3 -puhelin. Lisäksi yhtiö on vahvistanut julkaisevan satelliittiyhteyksillä varustellun Watch Ultimate -älykellon. Nyt on vahvistettu jälleen uusi tuote.

Tilaisuudessa nähdään FreeBuds 5 -kuulokkeet, jotka ovat Huawein uudet avonaisen rakenteen tarjoavat täyslangattomat nappikuulokkeet. Huawei on aloittanut ensimmäiset vihjaukset kuulokkeista omalla Weibo-tilillään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeBuds 5 -kuulokkeet ovat yhtiön mukaan muotoilultaan täysin uudenlaiset ja ne tarjoavat uudenlaisen äänikentän. Huawei kertoo kuulokkeiden horjuttavan mielikuvista uudella muotoilulla. Huawein vihjailukuvat eivät paljoa kuulokkeista paljasta, mutta nettiin on vuodettu myös ensimmäinen myyntipakkauskuva, joka antaa paremman käsityksen muotoilusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet ovat selvästi totutusta erottuvat. Kuulokeosa on melko perinteinen, mutta varsi näyttää pisaramaiselta. Kuulokkeet tuovat mieleen Samsungin muutaman vuoden takaiset Galaxy Buds Live -kuulokkeet, mutta toistaiseksi Huawei ei ole paljastanut mikä on uuden muotoilun idea.

Toistaiseksi ei ole muita tietoja FreeBuds 5 -kuulokkeista, joten tietoja täytyy vielä odotella. Viimeistään 23. maaliskuuta olemme paljon viisaampia kuulokkeiden ominaisuuksista.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei