GoogleYleinen

YouTuben videosoitin sai uuden ilmeen Android- ja iOS-laitteilla – tältä se näyttää nyt

YouTube käynnissä Samsungin puhelimessa.

YouTube on tuonut tarjolle uuden käyttöliittymän mobiilisovelluksensa koko näytön videosoittimelle, joka helpottaa useimpien toimintojen käyttämistä. Uusi käyttöliittymä on heti saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

Uudessa käyttöliittymässä käyttäjät pystyvät helpommin tykkäämään ja epätykkäämään videoista, katsomaan kommentit sekä jakamaan videon. Aikaisemmin vastaavat ominaisuudet ovat löytyneet piilotettuna ”lisää videoita” -osioon, mutta nyt uudessa versiossa ne löytyvät heti käyttöliittymän vasemmasta alareunasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusittu käyttöliittymä

Vanha käyttöliittymä

Muutokset ovat ainoastaan läsnä, kun videoita katsotaan vaakatasossa koko näytön tilassa, mutta muilta osin merkittäviä muutoksia YouTube ei ole mobiilisovellukseensa tällä kertaa tehnyt. Nyt on myös mahdollista päästä tilaan, jossa näkee videon rinnalla kommentit, joka helpottaa kommenttien seuraamista ja videon katsomista samanaikaisesti.

Yksi pieni muutos on myös se, että YouTube on korvannut käyttöliittymän oikeassa yläkulmassa aikaisemmin olleen kolmen pisteen valikkopainikkeen rataskuvakkeella.

YouTuben uusi käyttöliittymä on nyt saatavilla Android- ja iOS-laitteille uusimman päivityksen myötä. Googlen mukaan jakelu on alkanut maanantaina.

Lähde: 9to5Google.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google