YleinenZTE

ZTE esittelee uuden Nubia Z40S Pro -älypuhelimen 20. heinäkuuta – odotuksissa erittäin kapeat näytön kehykset

Nubia Z40S Pro tullaan esittelemään pian.

ZTE on tänään ilmoittanut esittelevänsä uuden Nubia Z40S Pro -huippupuhelimen kotimarkkinoillaan Kiinassa 20. heinäkuuta. Kyseessä pitäisi olla päivitetty versio jo viime helmikuussa julkaistusta Nubia Z40 Pro -puhelimesta.

Uutuuspuhelimesta on jo ennen varsinaista julkaisua vahvistettu muutamia yksityiskohtia erityisesti kameroiden osalta. Nubia Z40S Pro tulee saamaan kamerajärjestelmän, jossa on 35 mm polttovälillä varusteltu Sony IMX787 -pääkamera. Lisäksi puhelimeen on tulossa 50 mm muotokuvakamera sekä periskooppikamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin uusimman Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin, josta yhtiö on vihjaillut jo aikaisemmin. Puhelimessa saatetaan nähdä myös tasainen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on erittäin kapeat kehykset. Toistaiseksi kovin tarkkoja tietoja Nubia Z40S Prosta ei kuitenkaan ole.

Vuotaneessa kuvassa esillä Nubia Z40S Pron kapeat näytön kehykset.

Helmikuussa julkaistussa Nubia Z40 Prossa nähtiin 6,67 tuuman kokoinen kaartuva AMOLED-näyttöpaneeli, jossa oli 144 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi tehoista vastasi Snapdragon 8 Gen 1 ja siinä oli jopa 16 gigatavua RAM-muistia. Nubia Z40 Prossa oli myös kolmoiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 50 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 8 megapikselin periskooppikamerasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkemmin Nubia Z40 Pron ominaisuuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. Todennäköisesti Nubia Z40S Prosta tullaan kuulemaan enemmän yksityiskohtia ennen julkaisua. Odotettavasti kyseessä on pieni päivitys edeltäjäänsä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen