MotorolaYleinen

Motorola Edge 30 Ultra saattaa maksaa selvästi alle 1000 euroa – saamassa 200 megapikselin kameran ja Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin

Motorola Edge 30 Ultra tai Motorola ”Frontier” saattaa kantaa Kiinassa nimeä Moto X30 Pro.

Motorolalta on huhuttu jo pitkään uutta Edge 30 Ultra -älypuhelinta, joka tullaan julkaisemaan todennäköisesti heinäkuun aikana Kiinan markkinoilla nimellä Moto X30 Pro. Puhelimesta mielenkiintoisen tekee huhutut ominaisuudet, sillä kyseessä on todennäköisesti ensimmäinen puhelin 200 megapikselin kameralla. Tällä kertaa puhelimen hinnasta on saattanut paljastua uutta tietoa.

Uusien tietojen valossa Motorola tulisi hinnoittelemaan uutuuspuhelimen Euroopassa kilpailukykyisesti. Motorola Edge 30 Ultra saattaa maksaa Euroopassa 899 euroa, jolloin kyseessä on 12 + 256 gigatavun muistiversio. Jos tieto pitää paikkansa, niin puhelin maksaa Euroopassa vain 100 euroa enemmän kuin alkuvuodesta 799 euron hintaan julkaistu Motorola Edge 30 Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 30 Ultran on odotettu olevan todella mielenkiintoinen laite. Puhelimen kohokohtana on ISOCELL HP1 -kamerasensori, jonka tarkkuus on huimat 200 megapikseliä. Lisäksi puhelimeen on odotettu 50 megapikselin ultralaajakulmakameraa sekä 12 megapikselin kolmatta kameraa. Huhuissa puhelimeen on odotettu myös erittäin tarkkaa 60 megapikselin selfiekameraa.

Tehoista on huhuttu vastaavan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin, joka takaa aikaisempaa paremman suorituskyvyn ja energiatehokkuuden. Motorola Edge 30 Ultrassa on huhuttu olevan 6,67 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli Full HD+ -tarkkuudella sekä 144 hertsin virkistystaajuudella. Puhelimessa on huhuttu olevan myös 5000 milliampeeritunnin akku sekä tehokas 125 watin langallinen pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimesta on nähty jo kuukausia sitten ensimmäisiä vuotokuvia, jotka ovat paljastaneet yleisen muotoilun. Motorola Edge 30 Ultra tulee olemaan siis mielenkiintoinen lippulaivatason älypuhelin, jossa ei ole säästelty teknisissä ominaisuuksissa. Todennäköisesti enemmän tietoja puhelimesta kuullaan lähempänä varsinaista julkaisua.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola