YleinenZTE

ZTE esitteli edullisen Blade A31 Plus -puhelimen – varusteltu Unisoc-järjestelmäpiirillä sekä Android 11 Go -käyttöjärjestelmällä

Kiinalainen ZTE on julkaissut valituilla globaaleilla markkinoilla uuden Blade A31 Plus -älypuhelimen, joka laajentaa yhtiön erittäin edullisien laitteiden mallistoa. Uutuuspuhelin ei pääse tarjoamaan hintaluokassaan mitään suurempia yllätyksiä, vaan tekniset ominaisuudet ovat erittäin edullisia.

Puhelimessa on 6 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus (960 x 480). Näytössä on normaali 60 hertsin virkistystaajuus, eikä näytössä ole minkäänlaisia lovia. Tehoista on vastaamassa Unisocin kehittämä kahdeksanytiminen SC9863A-järjestelmäpiiiri, jonka kaverina on yksi gigatavu RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tarvittaessa tallennustilaa saa lisää microSD-muistikortin avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita ZTE Blade A31 Plus -puhelimen takaosassa on vain yksi, joka on tarkkuudeltaan 8 megapikseliä. Kameran rinnalla on LED-salamavalo, joka helpottaa kuvaamista heikommassa valaistuksessa. Etuosassa on 5 megapikselin kamerasensori selfiekuvia ja videopuheluita varten.

ZTE on laittanut puhelimeen kompaktin 3000 milliampeeritunnin akun. jota voidaan ladata microUSB-liittimen kautta. Puhelimessa kerrotaan olevan myös Dual-SIM-tuki, 4G-yhteydet, kuulokeliitin sekä Bluetooth 4.2 -yhteys. Käyttöjärjestelmänä toimii kevennetty Android 11 Go -versio.

Uutuuspuhelin on toistaiseksi julkaistu ainakin Venäjän markkinoille, jossa sen hinnaksi on kerrottu 6490 ruplaa. Suoraan muunnettuna hinta olisi 79 euroa. ZTE Blade A31 Plus on julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa ja sininen.

Lähde: ZTE Blade A31 Plus -tuotesivu (venäjäksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen