RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändin ensimmäisestä tabletista tulossa melkoinen pannukakku? Realme Padin näytön tiedot ja väriversiot vahvistettiin

OnePlussan sisarbrändi Realme on vahvistanut julkaisevansa ensimmäisen tablettinsa valituilla markkinoilla 9. syyskuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Jo ennen julkaisua tabletista on vuotanut jo lähes kaikki tiedot, mutta nyt Realme on myös itse vahvistanut muutamia yksityiskohtia. Nähtävästi Realme Pad -tabletista on tulossa melkoinen pannukakku, eikä se ole ominaisuuksiltaan odotetulla tasolla.

Realme on nyt vahvistanut muutamia yksityiskohtia tabletin näytöstä, joka tulee olemaan kooltaan 10,4 tuumaa. Näytössä on lisäksi vahvistettu olevan WUXGA+ -tarkkuus, eli 2000 x 1200 pikseliä. Realme Padin näyttö peittää lisäksi etuosasta jopa 82,5 prosenttia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Twitterissä julkaistuissa kuvissa nähdään tabletin yhdellä reunalla USB-C-liitin kaiuttimien välissä, mutta yhdessä kulmassa on myös reikä, joka on 3,5 millimetrin kuulokeliitin tai vaihtoehtoisesti kolo kosketusnäyttökynälle. Realme on julkaissut useita kuvia, joista voidaan päätellä saataville olevan tulossa kaksi väriversiota. Realme Pad julkaistaan kultaisessa ja hopeassa väriversiossa.

Jo aikaisemmin Realme Pad on nähty Geekbench-suorituskykytestin tietokannassa, siitä on nähty live-vuotokuvia sekä tarkkoja viralliselta vaikuttavia tuotekuvia. Puhelimen muotoilusta on jo nyt varsin hyvä kuva, sillä etuosassa on suuri näyttöpaneeli ja takaosassa on kaksisävyinen toteutus. Realme on suunnitellut ensimmäisen tablettinsa vain 6,9 millimetrin paksuiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti kyseessä ei ole kovinkaan mielenkiintoinen laite, sillä Realme Pad tulee saamaan MediaTekin kehittämän edullisen Helio G80 -järjestelmäpiirin. Tabletissa ei tulla näkemään 5G-yhteyksiä, vaan siinä on korkeintaan 4G-yhteydet tai sitten tabletti rajoittuu vain Wi-Fi-yhteyksiin. Vuodot ovat kertoneet Realme Pad -tabletin saavan myöskin 4 gigatavua RAM-muistia sekä Android 11 -käyttöjärjestelmän. Tablettiin odotetaan 8 megapikselin tasoista etukameraa, jolla voidaan ottaa selfiekuvia tai vaikkapa puhua videopuheluita. Realme Pad saanee myös 7100 milliampeeritunnin akun.

Lähde: Twitter (Realme)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme