HMDNokiaYleinen

James Bondilla käsissä jo uusi Nokia-puhelin? Odotetun elokuvan traileri antoi ensivilauksen tulevasta

Uusin James Bond -elokuva ”No time to die” on tulossa elokuvateattereihin vihdoin 30. syyskuuta koronaviruspandemian tuottamien monien viivästymisien jälkeen. Mielenkiintoisen uutuuselokuvasta tekee se, että suomalainen HMD Global on tehnyt yhteistyötä elokuvan kanssa. Alun perin elokuva piti julkaista jo vuoden 2020 lopulla ja esillä piti olla Nokia-puhelimet.

Elokuvaa on nähtävästi jouduttu hieman päivittämään, sillä vuoden 2020 aikana julkaistut Nokia-puhelimet ovat viivästymisen jälkeen jo vanhoja malleja. Tulevasta elokuvasta julkaistiin uusi traileri viime viikolla, josta tarkkasilmäisimmät ovat saattaneet huomata James Bondin kädessä olevan todennäköisesti Nokia-älypuhelin. Julkaistulla trailerilla puhelin on sama kuin aikaisemmin julkaistulla trailerilla, mutta laite on niin huonosti nähtävillä, ettei siitä voida erottaa mitään kovinkaan tarkkoja yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on nähtävästi Nokia-puhelimista tuttu pyöreä kamera-alue, jossa on todennäköisesti LED-salamavalo kameroiden ohella. Kuvaushetkellä on saatettu käyttää esimerkiksi Nokia 6.2 -puhelinta, mutta jo viime vuonna tuntematon Nokia-puhelin nähtiin James Bond -elokuvan kulisseissa. Todennäköisesti elokuvassa tullaan näkemään kuitenkin uudempia puhelimia, joita HMD Global on julkaissut tänä vuonna tai tulee julkaisemaan myöhemmin.

Huhuissa on odotettu Nokia G50 -puhelinta, joka olisi HMD Globalin edullisin 5G-yhteyksillä varusteltu puhelin. Todennäköisesti James Bond ei tule käyttämään Nokia G50 -puhelinta, vaikka toki tiedot liikkuisivat nopeasti 5G-verkoissa ja akku kestäisi kaksi päivää, eli virtaa olisi pidempiinkin operaatioihin. Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiirin suorituskyky ei kuitenkaan varmasti riittäisi James Bondille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Globalilta on odotettu lisäksi Nokia X100 -huippupuhelinta, joka voisi olla James Bondin valinta. Nokia X100 -puhelimesta ei kuitenkaan vielä tiedetä juurikaan mitään, joten mielenkiinnolla joudutaan odottamaan millaista puhelinta James Bond tulee elokuvassa todellisuudessa käyttämään. HMD Globalin on odotettu julkaisevan uutuuslaitteita syyskuun aikana.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD