RedMagicYleinenZTE

ZTE esitteli uudet RedMagic 8 Pro- ja RedMagic 8 Pro+ -pelipuhelimet – tehoista vastaa Snapdragon 8 Gen 2

RedMagic 8 Pro -sarjan puhelimet.

ZTE on esitellyt kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden sukupolven pelipuhelimensa RedMagic-brändin alaisuudessa. Uutuuspuhelimet kantavat nimiä RedMagic 8 Pro sekä RedMagic 8 Pro+.

Molemmat puhelimet ovat pitkälti samanlaisia, mutta suurimmat eroavaisuudet nähdään muistien määrässä. Puhelimet perustuvat Qualcommin uusimpaan Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriin. Sen kaveriksi on saatu RedMagic R2 -piiri, joka parantaa peliefektejä, kuten ääniä, värejä, kosketusherkkyyttä sekä haptista palautetta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZTE kertoo puhelimien sisällä olevan uusi ICE 11.0 -jäähdytysjärjestelmä, joka perustuu useisiin grafiittikalvoihin ja kookkaaseen 3D-hyörykammioon. Puhelimissa on myös sisäänrakennettu tuuletin, joka liikuttaa ilmaa laitteen sisällä aikaisempaa nopeammin.

Näyttö on kooltaan 6,8 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä 960 hertsin kosketusherkkyys. Molemmat puhelimet ovat saaneet myös näytönalaisen etukameran, joka on tarkkuudeltaan 16 megapikseliä. Kyseessä on ZTE:n mukaan toisen sukupolven näytönalainen kameraratkaisu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on puhelimien takaosassa kolme kappaletta. Pääkamerana toimii 50 megapikselin tasoinen Samsung ISOCELL GN5 -sensori, joka on kooltaan 1/1.57 tuumaa. Toinen kameroista on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera ja kolmantena on 2 megapikselin makrokamera.

RedMagic 8 Pro -puhelimien uudistetun muotoilun luvataan parantavan yhteyksiä yhdeksän erillisen antennin ansiosta. Lisäksi puhelimissa on perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä USB-C-liitin latausta varten. Pelikokemusta on pyritty parantamaan kylkeen sijoitetuilla pelipainikkeilla, joissa on 520 hertsin kosketusherkkyys. Puhelimissa on myös stereokaiuttimet, Bluetooth 5.3 sekä RedMagic OS 6.0 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic 8 Prossa on suurempi 6000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 80 watin tehoisella pikalatauksella. ZTE:n mukaan lataus tapahtuu tyhjästä täyteen 35 minuutissa. RedMagic 8 Prossa on kompaktimpi 5000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 165 watin pikalatauksella.

Kiinassa uutuuspuhelimet tulevat myyntiin 28. joulukuuta. Globaalisti ZTE tulee esittelemään ainakin RedMagic 8 Pron 16. tammikuuta.

RedMagic 8 Pro maksaa Kiinassa edullisimmillaan 8 + 128 gigatavun versiossa 3999 juania, eli noin 539 euroa. RedMagic 8 Pro+ tulee myyntiin edullisimmillaan 12 + 256 gigatavun versiossa 5199 juanin hintaan, eli noin 700 eurolla.

Lähde: ZTE

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:RedMagic