YleinenZTE

ZTE julkaisemassa pian 199 euron hintaisen Blade V30 -älypuhelimen – kuvat ja tiedot vuotivat jo nyt

ZTE Blade V30

Monien mielenkiintoisien keskihintaisten ja kalliiden puhelimien jälkeen ZTE valmistautuu julkaisemaan Euroopan markkinoille uuden edullisen älypuhelimen. Tällä kertaa nettiin on vuodettu kuvia ja tietoja toistaiseksi julkaisemattomasta ZTE Blade V30 -älypuhelimesta, jonka hinnan odotetaan asettuvan alle 200 euroon.

Kuvissa toistaiseksi julkaisematon ZTE Blade V30 on esillä kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa sekä liukuvärjätty sininen. Puhelimen takaosassa on erittäin suuri kamera-alue neljää kameraa varten ja etuosassa nähdään suuri näyttö etukamerareiällä. Kuvat paljastavat puhelimen oikeaan kylkeen olevan sijoitettuna virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija. Vuoto kertoo Blade V30:n mittojen olevan 165,8 x 77,8 x 8,9 millimetriä ja painoa vastaavasti 193 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Twitterissä julkaistujen teknisien tietojen perusteella ZTE Blade V30 tulee saamaan suuren 6,67 tuuman LCD-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Lisäksi tehoista puhelimessa pitäisi vastata Unisoc T618 -järjestelmäpiiri, joten kyseessä on 4G-älypuhelin. Neloiskameran kerrotaan koostuvan 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosassa tiedetään olevan 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Muita ZTE Blade V30:n ominaisuuksia ovat 5000 milliampeeritunnin akku, 18 watin pikalatausta, USB-C-liitin sekä muistikorttipaikka. Laitteessa on säästetty myös perinteinen kuulokeliitin ja tuoreeltaan käyttöjärjestelmänä pitäisi toimia Android 11.

Toistaiseksi tarkkaa julkaisupäivää ei ole tiedossa, mutta 4 + 128 gigatavun versiossa puhelimen hinnan pitäisi olla 199 euroa.

Lähde: Twitter (Sudhanshu Ambhore)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen