HMDNokiaYleinen

Jälleenmyyjä paljasti kuvia julkaisemattomasta Nokia C30 -puhelimesta – saamassa suuren 6000 mAh akun ja jättinäytön

Nokia C30

HMD Globalin odotetaan julkaisevan uusia Nokia-puhelimia kesän tai syksyn aikana, mutta jo viime viikkoina yhtiö on julkaissut kaikessa hiljaisuudessa edulliset Nokia C20 Plus-, Nokia C01 Plus- ja Nokia C1 2nd Edition -puhelimet. Nyt venäläinen jälleenmyyjä on julkaissut tuotelistauksessaan kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta Nokia C30 -puhelimesta, joka on myös edullinen älypuhelin.

Nokia C30 -puhelimesta on nähty jo aikaisemmin vuotokuva, ja nyt uudet vuotokuvat vahvistavat kyseessä olevan sama laite. Jo aikaisemmin venäläinen jälleenmyyjä on paljastanut sivuillansa Nokia C30 -puhelimen tekniset ominaisuudet, mutta jostain syystä listaukseen on lisätty myös kuvia julkaisemattomasta puhelimesta. Kuvat eivät ole kovinkaan laadukkaita, mutta ne antavat hyvän käsityksen puhelimesta. Nähtävästi Nokia C30 on tulossa tarjolle ainakin kahdessa värissä, jotka ovat valkoinen ja vihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia C30 -puhelin on löytynyt HMD Globalin markkinointimateriaaleista.

Puhelimen takaosassa on Nokia-puhelimille tuttu pyöreä kamera-alue, jossa on kaksi kamerasensoria ja rinnalta löytyy LED-salamavalo. Nokia C30:n takaosassa on esillä myös sormenjälkilukija, Nokia-logo ja kaiutinreikä. Laitteen oikeassa reunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, kun taasen yläreunassa nähdään kuulokeliitin. Nokia C30:n etuosassa on varsin suurilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on pisaramainen lovitoteutus etukameralle.

Vuotaneiden tietojen mukaan Nokia C30 tulee saamaan suuren 6,82 tuuman näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Puhelimessa odotetaan olevan 6000 milliampeeritunnin akku, 2 tai 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimeen odotetaan myös 8-ytimistä järjestelmäpiiriä, 13 megapikselin pääkameraa sekä 5 megapikselin etukameraa. Käyttöjärjestelmänä toimii tuorein Android 11.

Toistaiseksi HMD Global ei ole vahvistanut julkaisevansa uusia älypuhelimia lähiviikkojen aikana, mutta Nokia C30:n rinnalla odotetaan julkaistavaksi myös Nokia XR20- ja Nokia 6310 -puhelimet.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD