OnePlusYleinen

OnePlus paljasti Nord 2 -puhelimen näytön ominaisuudet: 6,43 tuumaa, Fluid AMOLED ja 90 Hz virkistystaajuus

OnePlus jatkaa tuttua ominaisuuksien paljastamista ennen tulevan Nord 2 -puhelimen julkaisua. Aikaisemmin yhtiö on vahvistanut kyseessä olevan ensimmäinen MediaTekin järjestelmäpiiriin perustuva OnePlus-puhelin, ja tänään on vahvistettu puhelimen näytön tietoja.

Twitterissä julkaistun päivityksen mukaan OnePlus Nord 2 tulee saamaan 6,43 tuuman suuruisen näyttöpaneelin, joka perustuu Fluid AMOLED -tekniikkaan. Näytössä on kerrottu myös olevan korkea 90 hertsin virkistystaajuus. OnePlussan mukaan näyttö on HDR10+ -sertifioitu, joten mukana on huippupuhelimien ominaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Tuoreimmat vahvistukset sulkevat pois huhut LCD-näyttöpaneelista sekä vieläkin korkeammasta 120 hertsin virkistystaajuudesta. Nyt vahvistettujen tietojen valossa näyttö tulee olemaan varsin samanlainen kuin viime vuoden Nord-puhelimessa, eikä virkistystaajuudessakaan nähdä päivitystä parempaan. 90 hertsin ohella monissa kilpailijoidenkin puhelimissa on nähty jo 120 tai 144 hertsin virkistystaajuuksia, joten OnePlus ei ole lähtenyt tähän trendiin mukaan vielä uudessa Nord-mallissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin vahvistettiin puhelimessa olevan MediaTekin kehittämä Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä sekä päivitettyjä tekoälyominaisuuksia. Huhujen mukaan OnePlus Nord 2 -puhelimeen olisi lupa odottaa 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. OnePlus Nord 2 -malliin on vuotojen mukaan odotettavissa myös 4500 milliampeeritunnin akku sekä 30 tai 65 watin tehoinen pikalataus.

Takaosan kameratoteutuksen pitäisi olla muotoilultaan varsin samanlainen OnePlus 9 Pron kanssa, mutta salama on hieman alempana. OnePlus Nord 2:n kamera tulee koostumaan huhujen mukaan 50 megapikselin tasoisesta Sony IMX766 -kamerasensorista, jonka rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin kolmas kamera. Etuosassa kerrotaan olevan yksi 32 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord 2 tullaan julkaisemaan virallisesti 22. heinäkuuta ja samalla tullaan näkemään OnePlus Buds Pro -kuulokkeet.

Lähde: Twitter (OnePlus)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus