SamsungYleinen

Julkaisematon Samsung Galaxy A52 5G esillä kattavalla unboxing-videolla

Samsung on jo vahvistanut julkaisevansa uudet Galaxy A -malliston älypuhelimet ensi viikolla 17. maaliskuuta, mutta jo ennen julkaisua YouTubeen on ladattu unboxing-video toisesta tulevista puhelimista. Tuoreella videolla nähdään Samsung Galaxy A52 5G -älypuhelin ja samalla videolla käydään läpi laitteen teknisiä ominaisuuksia.

Video paljastaa tai oikeastaan vahvistaa joitakin Galaxy A52 5G -puhelimen ominaisuuksia. Puhelimessa nähdään Infinity-O-näyttöpaneeli, joka perustuu Super AMOLED -tekniikkaan ja siinä on 120 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi laite tarjoaa 64 megapikselin pääkameran optisella kuvanvakaimella sekä rakenteeltaan laite on IP67-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä. Galaxy A52 5G:n myyntipakkauksessa nähdään olevan mukana USB-latauskaapeli, 25 watin pikalaturi, suojakuori sekä SIM-korttiluukun avaustyökalu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin tiedetään luottavan Galaxy A52 5G -puhelimessa näytönalaiseen sormenjälkilukijaan. Näytössä olevassa reiässä on myös 32 megapikselin selfiekamera ja takaosan 64 megapikselin kameran rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 5 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Galaxy A52 5G saa tehonsa Snapdragon 750G -järjestelmäpiiristä ja laitteessa on Android 11 -käyttöjärjestelmä.

Unboxing-videon Galaxy A52 5G -puhelimesta voi katsoa alapuolelta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung