YleinenZTE

ZTE julkaisi Nubia Z40 Pro -puhelimesta ensimmäiset kuvat – tältä näyttää tyylikäs lippulaivapuhelin

ZTE Nubia Z40 Pro

ZTE on vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Nubia Z40 Pro -älypuhelimen ensi viikolla 25. helmikuuta. ZTE on vihjaillut tasaisin väliajoin puhelimen ominaisuuksista, mutta nyt yhtiö on julkaissut tarkkoja kuvia puhelimesta.

Kuvien perusteella ZTE tulee luottamaan edeltäjämallista tuttuun rakenteeseen, mutta myös pieniä muutoksia on havaittavissa. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jota korostaa takalasin kiiltävä pinta. Kamera-alueessa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Yksi kuvista vahvistaa Nubia Z40 Prossa olevan reunoilta kaartuva näyttöpaneeli, jossa on yläreunassa pieni reikä etukameraa varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZTE Nubia Z40 Pro

Puhelimen erikoisuus on 35 mm polttovälillä varusteltu pääkameran linssi, jossa on myös f/1.6-aukko. Pääkamerassa on kerrottu olevan myös optinen kuvanvakautus. Nubia Z40 Pron odotetaan olevan maailman ensimmäinen puhelin Sony IMX787 -sensorilla. ZTE on aikaisemmin vahvistanut puhelimen tukevan myös magneettista langatonta latausta, jollainen on aikaisemmin nähty Applen puhelimissa.

Nubia Z40 Prossa on kerrottu olevan myös Qualcommin toistaiseksi tehokkain Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Sertifiointitietojen mukaan puhelimessa voisi olla myös tuki 120 watin tehoiselle pikalataukselle, joka nähtiin myös viime vuonna Nubia Z30 Pro -puhelimessa. Aikaisemmat suorituskykytestit ovat paljastaneet puhelimessa olevan 16 gigatavua RAM-muistia sekä mahdollisesti vanha Android 11 -käyttöjärjestelmä.

ZTE tulee julkaisemaan puhelimen siis jo ensi viikolla, joten kovin kauaa tarkkoja tietoja ei enää tarvitse odottaa.

Lähde: Weibo (Nubia, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen