YleinenZTE

ZTE julkisti uuden Voyage 20 Pron – 300 euron puhelimessa 66 watin pikalataus, AMOLED-näyttö ja Dimensity 720 -järjestelmäpiiri

ZTE on julkistanut tänään odotuksien mukaisesti kotimarkkinoillaan Kiinassa täysin uuden ZTE Voyage 20 Pro -älypuhelimen. Kyseessä on alempaan keskihintaluokkaan sijoittuva älypuhelin, joka tarjoaa kuitenkin yllättävän mielenkiintoisia ominaisuuksia.

Puhelimessa on suuri 6,67 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on kerrottu olevan Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi näyttö pystyy toistamaan 10-bittiset värit ja siinä on HDR10-tuki. Näyttöön on laitettu lisäksi 360 hertsin kosketusherkkyys, 20:9-kuvasuhde sekä etukameraa varten tehty etukamerareikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on ZTE Voyage 20 Pro -puhelimessa vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 720 -järjestelmäpiiri, joka on suunnattu juuri tämän kategorian laitteisiin. Järjestelmäpiirissä on kahdeksan ydintä, joista tehokkain toimii 2,0 GHz:n kellotaajuudella. Järjestelmäpiirissä on myös integroitu 5G-modeemi, joka tukee NSA- ja SA-teknologioita. ZTE on tuomassa puhelimesta tarjolle ainoastaan 8 + 256 gigatavun muistiversion.

Kameroita ZTE on laittanut uutuuspuhelimen takaosaan kolme kappaletta, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera sekä 8 megapikselin ultralaajakulmakamera 120 asteen kuvakentällä. Viimeinen kameroista on makrokamera, jolla päästään jopa 3 senttimetrin etäisyydelle kuvattavasta kohteesta. Etuosassa on kerrottu olevan 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZTE Voyage 20 Pro pitää sisällään kookkaan 5100 milliampeeritunnin akun, jota pystytään lataamaan tehokkaalla 66 watin pikalatauksella. ZTE:n mukaan akku latautuu 15 minuutissa tyhjästä 50 prosenttiin. Puhelimessa on myöskin uusi antennirakenne, jonka luvataan tekevän yhteyksistä aikaisempaa vahvempia. ZTE on laittanut mukaan myös kolmikanavaisen verkkoteknologian, sillä puhelimessa voi samanaikaisesti käyttää 4G- + 5G- + Wi-Fi-verkkoja, jonka luvataan nopeuttavan latausta.

Puhelimesta on julkaistu kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja syaani. Painoa laitteella on 190 grammaa ja paksuutta 8,3 millimetriä. Hintaa Kiinassa ZTE Voyage 20 Pro -puhelimella on 2198 juania, joka on suoraan muunnettuna reilu 300 euroa. Puhelimen saatavuudesta globaaleilla markkinoilla ei vielä ole tietoa.

Lähde: ZTE

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen