YleinenZTE

ZTE osallistuu MWC 2023 -messuille: Julkistaa päivitetyt ekosysteemituotteet – tulossa 3D-näytöllä varusteltu Nubia Pad 3D -tabletti

Nubia Pad 3D

Kiinalainen ZTE on vahvistanut osallistuvan MWC 2023 -messuille Barcelonassa helmi-maaliskuun vaihteessa. Messuilla ZTE on luvannut esitellä uuden päivitetyn älykkään ekosysteeminsä, josta on saatu nyt ensimmäinen vihjaus kuvan muodossa.

Luvassa on kaksi julkaisutilaisuutta. 27. helmikuuta järjestetään ZTE 5G FWA -julkaisutilaisuus ja uudet tuotteet tullaan julkaisemaan 28. helmikuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZTE on julkaissut kuvan, jossa on esitellään ekosysteemin erilaisia tuotekategorioita. Kuvassa nähdään muun muassa tietokoneen näyttö, kannettava tietokone, reititin, älykello, älypuhelin, tabletti sekä virtuaalilasit. Globaaleilla markkinoilla ZTE on aikaisemmin keskittynyt pääasiassa vain puhelimiin, joten laajentumista uusiin kategorioihin voidaan odottaa.

Yksi mielenkiintoinen julkaistavaksi vahvistettu tuote on Nubia Pad 3D -tabletti. Uutuustabletti on kehitetty yhteistyössä yhdysvaltalaisen Leia Inc -yrityksen kanssa, joka tuottaa 3D Lightfield -tuotteita sekä ohjelmistoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nubia Pad 3D:n pitäisi olla maailman ensimmäinen tabletti 3D-näytöllä, jonka kolmiulotteinen vaikutus voidaan havaita paljaalla silmällä. Julkaistun kuvan perusteella jonkinlaista 3D-tekniikkaa löytyy tabletin näytön yläpuolelta, jossa on ainakin kaksi kameraa sekä mikrofoni. Näytön yläpuolen kehys on myös selväsi paksumpi kuin muut reunat.

Odotettavasti tiedot tabletista tulevat tarkentumaan lähempänä julkaisua.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen