OnePlusYleinen

OnePlus 11 -puhelin ja OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet nyt saatavilla – OnePlus 11 -aikakone Helsingissä tänään kello 15-19

OnePlus 11 ja OnePlus Buds Pro 2

OnePlus julkisti viime viikolla globaalisti uusia tuotteita, joista kaksi on nyt tulleet saatavilla Suomessa. Kyseessä ovat uudet lippulaivatason OnePlus 11 -älypuhelin sekä OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet.

Laitteiden ennakkomyynti käynnistyi jo 7. helmikuuta, mutta nyt myös varsinainen myynti on käynnistynyt. OnePlus 11 -puhelinta myytiin jo viime viikolla 10. helmikuuta pop-up-tapahtumissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 on saatavilla kahdessa muistiversiossa, jotka ovat 8 + 128 gigatavua sekä 16 + 256 gigatavua. 8 + 128 gigatavun version hinta on 879 euroa ja 16 + 256 gigatavun version hinta on 949 euroa. Puhelimesta on musta ja vihreä väriversio. OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet ovat saatavilla 179 euron suositushintaan. Tarjolla on väriversiot musta ja vihreä.

Uutuustuotteet ovat saatavilla Suomessa DNA:n, Elisan, Telian, Gigantin, Powerin sekä Verkkokaupan.comin valikoimista. Lisäksi laitteet voi tilata OnePlussan omasta verkkokaupasta. Ainoa erikoisuus on, että OnePlus 11 -puhelimen 8 + 128 gigatavun muistivariantti vihreässä värissä on saatavilla ainoastaan Gigantin kautta.

Tarkemmat tiedot OnePlus 11 -puhelimesta voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. Vastaavasti OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeisiin voi tutustua tarkemmin tämän linkin takaa. SuomiMobiilin arvostelut uutuuksista löytyvät alapuolelta:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 -aikakone Helsingissä 16.2. klo 15-19

Suomessa OnePlus-käyttäjillä on mahdollisuus päästä kokemaan myös OnePlus 11 -aikakone tänään 16. helmikuuta Helsingissä. OnePlus kehitti yhdessä designateljeen Studio Jobin kanssa kokemuksellisen aikakoneen, johon pääsee nyt tutustumaan.

OnePlus järjestää tänään Helsingissä kauppakeskus Triplassa OnePlus 11 aikakone -tapahtuman klo 15-19, joka simuloi uutuuspuhelimen kestävyyttä neljän vuoden ajan. Tapahtumassa on luvassa OnePlussan mukaan paljon hauskaa ohjelmaa, kuten OnePlus 11 5G -uutuuspuhelimen arvonta sekä sadalle ensimmäiselle aikamatkustajalle on luvassa OnePlus-tuotelahja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikakoneessa voi kokea kuinka näyttö pysyy nopeana ja sulavana ja kestää helposti neljän vuoden näytön skrollaamisen, ja kuinka laitteella onnistuu jopa 44 sovelluksen samanaikainen pyörittäminen. Laitteen pitkän iän takaamiseksi aikakone esittelee akun keston ja Battery Health Engine -teknologian.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus