YleinenZTE

ZTE palasi Suomen puhelinmarkkinoille edullisella 5G-laitteella – Blade A73 5G nyt myynnissä 169 euron hintaan

ZTE Blade A73 5G

Kiinalainen ZTE on tehnyt muutaman vuoden tauon jälkeen paluun Suomen ja Pohjoismaiden puhelinmarkkinoille edullisella Blade A73 5G -puhelimella. ZTE on myynyt laitteitaan Suomeen aikaisemminkin oman verkkokauppansa kautta, mutta nyt Power on tuonut ensimmäisen ZTE-puhelimen valikoimiinsa.

Yleisesti ZTE:n puhelimia ei ole nähty jälleenmyyjien valikoimissa sitten ensimmäisen 5G-puhelimen tullessa myyntiin Suomessa. Nyt ainakin yhden mallin kohdalla tilanne on parantumassa, mutta toistaiseksi ei ole tietoa siitä nähdäänkö ZTE:n puhelimia jatkossa laajemminkin tarjolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZTE Blade A73 5G maksaa Powerin valikoimassa 4 + 128 gigatavun muistiversiossa 169 euroa. Tarjolla on ainoastaan harmaa väriversio.

Puhelimessa on 6,52 tuuman LCD-näyttö, jossa on HD+ -tarkkuus (1600 x 720) sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Unisocin kehittämä 8-ytiminen T760-järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi. Puhelimessa on myös 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Blade A73 5G:ssa on 50 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on 5 megapikselin kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia, jota voidaan ladata USB-C-liittimen kautta. Puhelimessa on kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä käyttöjärjestelmänä on vanha Android 13.

Lähde: Power

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen