HintavinkkiMotorolaYleinen

Taittuvanäyttöisien Motorola Razr 40- ja Razr 40 Ultra -puhelimien hinnat romahtivat – Nyt vain 599 ja 899 euroa

Motorola Razr 40 ja Razr 40 Ultra

Motorolan viime vuonna markkinoille tuomat taittuvanäyttöiset älypuhelimet ovat nyt ennätysedullisesti saatavilla useiden suomalaisten jälleenmyyjien kautta. Hinnat ovat tippuneet useilla satasilla, eikä puhelimia ole aikaisemmin yhtä edullisesti voinut hankkia.

Motorola Razr 40 oli myyntiin saapuessa yksi edullisimmista taittuvanäyttöisistä puhelimista 899 euron hinnalla. Nyt puhelimen pystyy ostamaan 599 euron hinnalla muun muassa DNA:lta, Powerilta ja Elisalta. Suositushinnasta on kadonnut 300 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vastaavasti puhelimen isovelimalli Motorola Razr 40 Ultra on nyt saatavilla ennätysedullisesti 899 euron hinnalla. Puhelimen virallinen hinta on 1199 euroa, joten hinta on laskenut 300 eurolla. Alennetulla hinnalla puhelimen voi hankkia myös DNA:lta, Powerilta sekä Elisalta.

Motorola Razr 40 Ultrasta tuotiin hiljattain myyntiin uusi Peach Fuzz -väriversio, joka on Pantonen vuoden 2024 väri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmat Motorolan taittuvat puhelimet ovat käyneet SuomiMobiilin testattavana, ja niiden arvostelut löytyvät alapuolella olevien linkkien takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr 40 -puhelimessa on teknisesti paljon mielenkiintoista. Motorola hyödyntää 6,9 tuuman taittuvaa 144 hertsin näyttöpaneelia, Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiriä, 64 megapikselin kaksoiskameraa sekä 4200 milliampeeritunnin akkua. Lisäksi Motorola jatkaa puhtaan Android-kokemuksensa tarjoamista.

Motorola Razr 40 Ultra on perustekniikaltaan huippuluokkaan. Puhelimen tehoista on vastaamassa Snapdragon 8+ Gen 1, josta tehoja ei puutu. Lisäksi puhelimessa on 6,9 tuuman taittuva näyttö ja ulkopuolella on 3,6 tuuman näyttöpaneeli. Motorola tarjoaa puhelimessa myös 12 megapikselin kaksoiskameran, 3800 milliampeeritunnin akun sekä puhtaan Android-kokemuksen.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Hintavinkki