YleinenZTE

ZTE valmistelee kolmea uutta Snapdragon 8 Gen1 -järjestelmäpiiriin perustuvaa huippupuhelinta

Qualcomm tulee julkaisemaan ensi viikolla uuden sukupolven huippupiirin, joka kantaa huhujen mukaan mahdollisesti nimeä Snapdragon 8 Gen1. Qualcomm järjestää Snapdragon Tech Summit -tapahtuman 30. marraskuuta, jolloin odotettavissa on lisätietoja. Mahdollisesti jo tänä vuonna nähdään useita järjestelmäpiirin perustuvia puhelimia, joita odotetaan myös ZTE:ltä.

Aikaisemmin huhuissa on puhuttu Xiaomin ja Motorolan kiirehtivän julkaisemaan ensimmäiset Snapdragon 8 Gen1 -järjestelmäpiiriin perustuvat älypuhelimet. ZTE:n on nyt paljastettu kehittävän jopa kolmea uutta huippuluokan älypuhelinta, jotka perustuvat uuteen huippupiiriin. Vuodon mukaan pian luvassa olisi kaksi RedMagic-pelipuhelinta, jotka kantavat nimiä RedMagic 7 ja RedMagic 7 Pro. Puhelimien mallikoodien odotetaan olevan ” NX679J” ja ”NX709J”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pelipuhelimien rinnalla on tulossa myös uusi Nubia Z40 -huippupuhelin, jossa on Snapdragon 8 Gen1 -järjestelmäpiiri. Puhelimen mallikoodiksi on ilmoitettu ”NX701J”. ZTE julkisti vasta toukokuussa Nubia Z30 Pro -älypuhelimen, joten Nubia Z40 -puhelimen julkaisua saatetaan joutua odottaa vielä hieman pidempään.

Vuotanut listaus paljastaa ZTE:ltä olevan tulossa myös M2 Play -puhelin, jonka mallikoodi olisi ” NX90J7”. Toistaiseksi tästä puhelimesta ei ole muita tietoja, mutta nähtävästi siinä ei käytetä uutta huippupiiriä. Todennäköisesti lähiviikkoina ja -kuukausina tullaan kuulemaan tarkempia tietoja myös ZTE:n suunnitelmista.

Lähde: Gsmarena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen