HuaweiYleinen

Huhu: Huaweilta tulossa uusi taittuvanäyttöinen puhelin hyvin pian – tuotanto jo aloitettu

Huawein puhelinliiketoiminta on ollut vaikeuksissa useamman vuoden ajan Yhdysvaltojen rajoitteiden takia, mutta kiinalaisvalmistaja ei ole vielä täysin luovuttanut. Huaweilta on odotettu vielä tämän vuoden aikana uutta taittuvanäyttöistä älypuhelinta, ja nyt myös tuotanto on nähtävästi alkanut.

Tuoreiden raporttien mukaan Huawei on aloittanut seuraavan sukupolven taittuvanäyttöisen puhelimen massatuotannon jo marraskuun aikana. Puhelimen on odotettu olevan haastaja Samsung Galaxy Z Flip 3 -puhelimelle, eli se olisi taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin. Puhelimen on odotettu olevan hinnoittelultaan kuitenkin edullisempi kuin Samsungin vastaavan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samaisen raportin mukaan Galaxy Z Flip 3 -puhelimen saama suuri suosio on kasvattanut myös muiden valmistajien kiinnostusta kyseisen kategorian laitteisiin. Taittuvanäyttöiset älypuhelimet ovat olleet tähän asti selvästi kalliimpia toteuttaa kuin perinteiset älypuhelimet, jonka takia kaikki valmistajat eivät ole vielä lähteneet mukaan taittuvanäyttöisten puhelimien kategoriaan.

Huawein taittuvanäyttöistä simpukkapuhelinta ei kuitenkaan kannata odottaa myyntiin kovin laajasti yhtiön ongelmien takia. Todennäköisesti puhelin nähdään myynnissä vain Kiinassa. On kuitenkin hyvin mahdollista, että vastaavia taittuvanäyttöisiä puhelimia tullaan näkemään myös Huaweista irtautuneelta Honorilta, sillä Huawein ja Honorin laitteet ovat tähän mennessä olleet vielä hyvin vastaavia.

Lähde: Huaweicentral.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei