YleinenZTE

ZTE valmistelee uuden Nubia RedMagic-puhelimen julkaisua – kuvia ja tietoja paljastui Tenaan tietokannasta

ZTE on valmistelemassa uuden Nubia RedMagic-puhelimen julkaisua, sillä uusi NX666J-mallikoodilla tunnettu puhelin on paljastunut Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannasta. Vasta hiljattain ZTE esitteli uudet huippuluokan RedMagic 6 -pelipuhelimet, mutta nyt luvassa on todennäköisesti hieman edullisempi RedMagic-puhelin.

Tenaa on paljastanut puhelimen kuvat sekä tärkeimpiä teknisiä tietoja, joten ZTE:n tulevista suunnitelmista on saatu varsin hyvä kuva. Vuotokuvien perusteella tulevassa Nubia RedMagic -puhelimessa olisi hieman perinteisempi toteutus, eikä yhtä pelihenkinen kuin yleensä. Takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria ja LED-salamavalo. Lisäksi takaosassa on RedMagic-logo. Etuosassa on esillä kauttaaltaan tasainen näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä keskitetysti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan puhelimessa olisi 6,67 tuuman OLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus (2400 x 1800). Lisäksi järjestelmäpiirinä toimii kahdeksanytiminen 2,8 GHz:n maksimitaajuudella hyrräävä piiri. Tenaan mukaan ZTE tulisi tarjoamaan puhelinta 6, 8 ja 12 gigatavun RAM-muistillisena versiona ja sisäistä tallennustilaa on vastaavasti 128, 256 tai 512 gigatavua. Käyttöjärjestelmäksi on ilmoitettu Googlen tuorein Android 11.

Odotuksien mukaan puhelimen takaosan neloiskamerassa olisi ainakin 64 megapikselin pääkamera ja etuosassa pitäisi olla 16 megapikselin selfiekamera. Mystisen RedMagic-puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 163,04 x 75,34 x 8,2 millimetriä ja painoksi 186 grammaa. Akunkeston pitäisi olla 4100 milliampeeritunnin varassa. Puhelimen tiedetään olevan myös 5G-yhteensopiva, joka on käynyt ilmi sertifiointitiedoista. Toistaiseksi puhelimen tarkasta julkaisuaikataulusta ei ole mitään tietoa, mutta todennäköisesti Kiinassa se tullaan näkemään lähiviikkojen aikana.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen