AppleYleinen

Älä odota merkittäviä muutoksia: Apple Watch Series 9 -älykellot ovat miltein kopioita edeltäjistään

Apple Watch Series 7 -älykello.

Applen odotetaan julkaisevan uuden Watch Series 9 -sarjan älykellot ensi kuussa yhdessä iPhone 15 -puhelimien kanssa. Jos on uskomista tuoreimpia raportteja, niin uusilta älykelloilta ei kannata odottaa mitään merkittäviä muutoksia verrattuna edeltäjiin.

Kiinasta kantautuvan tiedon mukaan Apple Watch Series 9 -älykellot pysyvät ”periaatteessa ennallaan” verrattuna Watch Series 8 -älykelloihin. Uusin tieto vahvistaa aikaisempia huhuja siitä, että tulevat älykellot ovat vain pieniä päivityksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Apple Watch Series 9 -älykellot olisivat siis periaatteessa samoja kun Watch Series 8, mutta niissä on eri järjestelmäpiiri. Aikaisemmin Bloombergin Apple-tietäjä Mark Gurman kertoi, että kelloissa olisi uusi piiri, joka perustuu Apple A15 -piiriin, jota käytettiin iPhone 13 -puhelimissa. Kelloihin olisi tulossa siis parempaa suorituskykyä sekä parempi energiatehokkuus.

Uuden järjestelmäpiirin lisäksi Apple Watch Series 9 -kellojen alumiiniversion huhutaan saavan uuden vaaleanpunaisen värin. Lisäksi myyntipakkaus olisi aikaisempaa kompaktimpi. Tarkempia tietoja kelloista kuullaan varmasti ennen julkaisua.

Lähde: Macrumors.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple