AlcatelAndroidMWC

Alcatel julkaisi uudet puhelimensa – tällaiset ovat Idol 4 ja Idol 4S

alcatel1Alcatel julkaisi eilen uudet Idol 4 ja Idol 4S -lippulaivapuhelimet. Puhelimet myötäilevät Premium -tuntumaa ulkoisesti, mutta laitteiden sisällä ei kuitenkaan hyrrää kaikista tehokkain järjestelmäpiiri.

Näistä kahdesta puhelimista suurempi on Idol 4S, josta löytyy 5,5 -tuuman QHD -kosketusnäyttö. Laitteen sisällä hyrrää keskitason Snapdragon 652, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Idol 4S pitää sisällää myös 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota voidaan laajentaa muistikortilla aina 512 gigatavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Idol 4S pitää sisällään 16 megapikselin suuruisen takakameran, jolla voi kuvata muun muassa 4K -tasoista videokuvaa. Puhelimen edestä löytyy 8 megapikselin kokoinen Selfie-kamera. Laitteen akunkestosta huolehtii 3,000 milliampeeritunnin suuruinen akku. Laite tukee myös pikalatausta.

alcatel4Uutuuksista halvempi on Idol 4 -puhelin, joka rakentuu 5,2 -tuuman Full HD -tasoiseen kosketusnäyttöön. Puhelimen sisällä hyrrää Snapdragon 617 -prosessori, jonka tukena on 3 gigatavua RAM -muistia. Laitteesta löytyy 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, joka on Idol 4S:n tapaan laajennettavissa jopa 512 gigatavun muistikortilla.

Idol 4 pitää sisällään 13 ja 8 megapikselin kamerat sekä 2610 milliampeeritunnin akun. Myös Idol 4 tukee pikalatausta.

Uudet Idol 4S ja Idol 4 tulevat myyntiin huhtikuussa 50 maassa. Puhelimien hinnat ovat Euroopassa 279 euroa (Idol 4) ja 449 euroa (Idol 4S).

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Alcatel