AlcatelYleinen

TCL julkaisi kolme edullista Alcatel-puhelinta – Alcatel 3L (2021), Alcatel 1S (2021) ja Alcatel 1L (2021)

TCL on julkaissut oman brändinsä alaisuudessa jo kaksi uutta edullista älypuhelinta, mutta samalla nähtiin TCL:n valmistamat kolme vieläkin edullisempaa Alcatel-puhelinta. Uutuuspuhelimissa on pyritty ottamaan kuluttajien tarpeet huomioon ja panostettu vahvasti tekoälyä käyttäviin kameroihin.

”Seuraavan sukupolven Alcatel-älypuhelimemme määrittää uudelleen saatavilla olevat innovaatiot ja pyrkivät vastaamaan kuluttajien jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Kuluttajat vaativat yhä enemmän tekoälyä käyttäviä kameroita, ja olemme vastanneet varmistamalla, että ne ovat vakio-ominaisuus uusimmissa älypuhelimissamme”, kertoi TCL:n globaali viestintäjohtaja Stefan Streit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alcatel 3L (2021) on uutuuspuhelimista kaikista kyvykkäin. Laitteessa on suuri 6,52 tuuman näyttöpaneeli, jossa on 20:9-kuvasuhde, HD+ -tarkkuus sekä 88,5% näyttö-runko-suhde. Tehoista puhelimessa on vastaamassa MediaTek Helio A25 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akunkesto on 4000 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan 10 watin teholla micro-USB-liittimen kautta.

Puhelimessa on AI-pohjainen kolmoiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosassa kerrotaan olevan yksi 8 megapikselin selfiekamera. Tekoälyllä Alcatel 3L onnistuu tunnistamaan 22 erilaista kuvaustilannetta, jolloin kuvausasetukset muokataan reaaliaikaisesti tilanteen tarpeiden mukaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alcatel 3L on varusteltuna myös Android 11 -käyttöjärjestelmällä, NFC-tuella, Google Assistant -painikkeella sekä takaosaan sijoitetulla sormenjälkilukijalla. TCL on kertonut puhelimen olevan tulossa myyntiin Euroopassa maaliskuussa 2021 edulliseen 149 euron hintaan. Alcatel 3L on julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen ja musta.

Alcatel 1S (2021) on jälleen hieman edullisempi puhelin. Se tarjoaa 6,52 tuuman näyttöpaneelin, jossa on 20:9-kuvasuhde sekä 88,5% näyttö-runko-suhde. Tehoista on vastaamassa tuttu MediaTek Helio A25 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita puhelimen takaosaan on saatu jälleen kolme, jotka ovat 13 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin syvyyskamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Alcatel 1S on varusteltuna lisäksi 5 megapikselin selfiekameralla. Akunkesto on 4000 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan micro-USB-liittimen kautta. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat Android 11 -käyttöjärjestelmä, Google Assistant -painike sekä takaosaan sijoitettu sormenjälkilukija.

Uusi Alcatel 1S on tulossa myyntiin Euroopassa helmikuussa 2021 edulliseen 109 euron hintaan. Laite on saatavilla kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja sininen.

Alcatel 1L (2021) on kolmesta puhelimesta kaikista edullisin, ja tarjoaa myös samalla heikoimmat ominaisuudet. Laitteessa on 6,1 tuuman HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, jossa on 19,5:9-kuvasuhde sekä etukameraa varten tehty pisaralovi. Tehoista vastaa sama MediaTek Helio A25 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 2 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

TCL on varustellut puhelimen myös 13 megapikselin pääkameralla ja 2 megapikselin makrokameralla. Laitteessa on lisäksi 5 megapikselin selfiekamera etuosassa. Alcatel 1L:n muita tärkeitä ominaisuuksia ovat 3000 milliampeeritunnin akku sekä Android 11 Go Edition -käyttöjärjestelmä.

Alcatel 1L tulee myyntiin 135 dollarin hintaan valikoiduilla markkinoilla maaliskuussa 2021. Tarjolla kerrotaan olevan kaksi väriversiota, jotka ovat harmaa ja sininen.

Lähde: TCL:n lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Alcatel