MotorolaYleinen

Alkoiko Motorola vihjailemaan Snapdragon 898 -puhelimestaan? Pian tulossa huippuluokan Motorola Edge X

Qualcomm tulee julkaisemaan uuden huippuluokan Snapdragon 898 -järjestelmäpiirinsä 30. marraskuuta alkavassa Snapdragon Tech Summit -tapahtumassa. Snapdragon 898 on ensi vuoden huippupuhelimien järjestelmäpiiri, johon perustuvat monet Android-puhelimet seuraavan vuoden sisällä. Huhuissa on ollut, että Xiaomi ja Motorola olisivat ensimmäiset, jotka käyttävät järjestelmäpiiriä vielä tämän vuoden aikana.

Nyt Lenovon omistuksessa olevan Motorolan johtajat ovat alkaneet vihjailemaan Weibo-palvelussa uudesta Motorola Edge X -älypuhelimesta. Toistaiseksi yhtiö on julkaissut vain kuvan, jossa on X-kirjain sekä Motorolan logo. Julkaisu tapahtuu ainakin Kiinan markkinoille, mutta valitettavasti laitteesta ei vielä tiedetä mitään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolalta on odotettu loppuvuoden aikana myös Snapdragon 888 -sarjan järjestelmäpiiriin perustuvaa älypuhelinta, joka tulee Eurooppaan Moto G200 -mallinimellä ja Kiinassa sitä myydään Motorola Edge S30 -mallinimellä. Toistaiseksi Motorola ei ole vielä julkaissut yhtään Snapdragon 888 -puhelinta, sillä alkuvuodesta nähtiin Moto G100 -puhelin Snapdragon 870 -piirillä sekä kesällä samaan piiriin perustuva Motorola Edge 20 Pro.

Todennäköisesti lähipäivinä Motorola tulee jakamaan enemmän tietoja Motorola Edge X -puhelimesta, joka on ollut yhtiön tapa myös aikaisemmin.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola