Black FridayYleinen

Älykelloja nyt edullisesti: Katso Black Fridayn tarjouksien jättilistaus täältä!

Älykellojen suosio on kasvussa ja niitä löytyy jo satoja erilaisia. Valinnanvaraa on, mutta Black Friday -tarjouksista kelloja voi löytää selvästi normaalia edullisemmin. Tässä artikkelissa olemme koonneet yhteen Suomen suurimpien jälleenmyyjien parhaimmat älykellotarjoukset. Listauksessa on mukana Gigantti, Veikon Kone, Verkkokauppa.com, DNA, Elisa sekä Telia.

Älykelloja on tänäkin Black Fridayna alennuksessa monia, joiden joukosta löytyy myös vakuuttavia laitteita. Black Friday onkin hyvä aika ostaa uusi älykello, sillä ensi vuoden voikin aloittaa täyttämällä uudenvuodenlupauksia seuraamalla omaa aktiivisuuttaan ja terveyttään älykellon avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yleisesti jälleenmyyjillä on pitkälti samanlaiset älykellotarjoukset, ja tarjolla on alennuksia lähes kaikilta valmistajilta.

Black Friday älykellotarjoukset ovat täydentyneet viime aikoina erityisesti Applen uuden sukupolven kelloilla. Esimerkiksi Apple Watch Ultrasta voi saada 110 euron alennuksen ja Watch Series 8 -kelloista 100 euron alennuksen. Lisäksi valikoimaan on saatu Huawei Watch GT 3 -älykello 199 euron hinnalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alennuksia pystyy samaan myös Samsungin viime vuoden Galaxy Watch 4 -älykelloista, mutta myös maltillisempia alennuksia on tarjolla Galaxy Watch 5 -sarjan kelloista. Erityisesti oman aktiivisuuden sekä urheilun seurantaan kannattaa katsoa Huawein, Xiaomin ja Honorin älykelloja, joiden hinnat eivät alennuksissa päätä huimaa.

Alapuolella on vielä listaus parhaimmista älykellotarjouksia sekä linkit tarjoussivuille jälleenmyyjien mukaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Gigantti:

Veikon Kone:

Verkkokauppa.com:

DNA:

Elisa:

Telia:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday