Black FridayYleinen

Jättilistaus Black Fridayn kuuloketarjouksista – paljon hyviä tuotteita normaalia edullisemmin

Lähes kaikilta löytyy taskusta langattomat nappikuulokkeet, joten niiden suosio on todella suurta. Black Fridayn aikana voi ostaa kuulokkeita normaalia edullisemmin ja tänä vuonna alennukseen on saatu muutamia todella hyviä tuotteita. Tässä artikkelissa olemme koonneet yhteen Suomen suurimpien jälleenmyyjien parhaimmat kuuloketarjoukset. Listauksessa on mukana Gigantti, Veikon Kone, Verkkokauppa.com, DNA, Elisa sekä Telia.

Kuulokkeita on alennuksessa tällä kertaa erittäin paljon ja olemme SuomiMobiilissa pyrkineet poimimaan listoillemme vain parhaimmat niistä. Nyt on hyvä aika ostaa kuulokkeita normaalia edullisemmin tai esimerkiksi ostaa jo valmiiksi lahjaksi kuulokkeet pukinkonttiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarjouksien osalta tänä vuonna suosituiksi ovat nousseet Applen valmistamat AirPods-kuulokkeet, joita on lähes kaikilla jälleenmyyjillä alennuksessa. Lisäksi hyviksi tarjouksiksi voidaan luetella Samsung Galaxy Buds 2 -kuulokkeet 79 eurolla sekä Sony LinkBuds S -kuulokkeet 129 eurolla.

Kuuloketarjouksien joukosta löytyy myös hyviä kuulokkeita Jabralta, JBL:ltä, Honorilta, Huaweilta sekä Xiaomilta. Alapuolella on vielä listaus parhaimmista kuuloketarjouksia sekä linkit tarjoussivuille jälleenmyyjien mukaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Gigantti:

Veikon Kone:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Verkkokauppa.com:

DNA:

Elisa:

Telia:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday