AmazfitYleinen

Amazfitin uudet GTR 3- ja GTS 3 -älykellot myyntiin Suomessa – hinnat 169 euroa

Amazfit GTR 3 ja Amazfit GTS 3

Amazfitin viime lokakuussa globaalisti julkaisemat Amazfit GTR 3- ja GTS 3 -älykellot ovat nyt saatavilla Suomessa. Uuden sukupolven Amazfit GTR 3- ja GTS 3 -älykellot eivät valmistajansa mukaan tingi näyttävyydestä, vaan mukautuvat käyttäjänsä tyyliin. Kellot sisältävät aikaisempaa monipuolisemmat ja helppokäyttöisemmät liikunta- ja hyvinvointiominaisuudet.

Uutuuskelloista Amazfit GTR 3 edustaa muotoilullisesti klassisia kelloja pyöreän näyttönsä ansiosta. Kellossa on alumiinirakenne ja se on viimeistelty käännettävällä pyörösäätimellä. Kellossa on 1,39 tuuman kokoinen kellotaulu, joka on viimeistelty kaarevalla lasilla. Näytössä käytetään AMOLED-tekniikkaa, joka on kirkas ja toistaa värit tyylikkäästi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Amazfit GTR 3

Amazfit GTR 3 -kellossa on 450 milliampeeritunnin akku, josta riittää täydellä latauksella peruskäytössä virtaa valmistajansa mukaan 21 päiväksi. Ukkospilven mustana ja kuunharmaana saatava kello on viimeistelty silikonirannekkeella, joka on bakteereja hylkivä.

Kaksikosta hieman modernimpi on Amazfit GTS 3, jossa on neliönmuotoinen 1,7 tuuman näyttö. Amazfit GTS 3 -älykello on yksi markkinoiden ohuimmista ja kevyimmistä älykelloista 8,8 millimetrin paksuudellaan ja 24,4 gramman painollaan. AMOLED-näyttö on valmistajan mukaan kirkas, näyttävä ja selkeän värikäs. Grafiitinmustana, maanpunertavana ja luonnonvalkoisena saatavassa kellossa on myös bakteereja hylkivä silikoniranneke.

Amazfit GTS 3

Molemmat kellot ovat varusteltuna Zepp OS -käyttöjärjestelmällä, jossa on tuettuna suomen kieli. Zepp OS on suunniteltu vähävirtaiseksi järjestelmäksi ja se on nopea ja helppokäyttöinen, jolla eri sovellusten ja toimintojen käyttö on vaivatonta. Android- ja iOS-yhteensopivat Amazfit GTR 3- ja GTS 3 -älykellot ovat helposti yhdistettävissä suosittuihin terveys- ja liikuntapalveluihin, kuten Apple Terveys, Google Fit, Strava, Relive, Runkeeper ja TrainingPeaks.

Uutuuskellot mittaavat käyttäjänsä hyvinvointia ympäri vuorokauden kuuden valodiodin BioTracker PPG 3.0 -anturin avulla. Vain yhdellä painalluksella kellot mittaavat neljä eri terveystekijää kerralla vain 45 sekunnissa. Näitä ovat sydämen syke, veren happisaturaatio, kehon rasitustaso ja hengitystiheys. Kellojen sykemittaus toimii haluttaessa 24 tuntia vuorokaudessa. Kerätyt terveystiedot näytetään helppolukuisena PAI-hyvinvointiarvona, joka perustuu käyttäjästä kerättyyn tietoon kuluneen viikon aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellot osaavat seurata myös käyttäjänsä unenlaatua, kuten syvää ja kevyttä unta sekä levon kannalta oleellista REM-univaihetta. Ne mittaavat myös hengitystä ja yli 20 minuutin päiväunia. Tämän ohella kellot mittaavat naisten kuukautiskiertoa ja osaavat arvioida ihanteellisen hetken hedelmällisyydelle.

Vesitiiviit kellot tukevat peräti 150 erilaista urheilu- ja kuntoilumuotoa. Näitä ovat muun muassa erilaiset juoksu-, pyöräily-, palloilu-, sisä-, vesi- ja talviliikuntamuodot. Nopea ja tarkka satelliittipaikannusjärjestelmä sopii erinomaisesti kaikille ulkoliikkujille. Sen ansiosta voidaan seurata tehdyn matkan pituutta ja kuljettua vauhtia. Lisäksi Virtual Pacer -kirittäjä tekee liikkumisesta mielekkäämpää ja PeakBeats-analyysi auttaa liikunnan edistymisen ja palautumisen seurannassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa Amazfit GTR 3- ja Amazfit GTS 3 -kellot ovat saatavilla heti 169 euron hintaan.

Lähde: East & West Distribution Oy:n sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Amazfit