AmazfitYleinen

Amazfit PowerBuds Pro -kuulokkeet julki: Sykemittaus ja aktiivinen taustamelun vaimennus 130 eurolla

Amazfit PowerBuds Pro

Huami on julkaissut mielenkiintoiset uuden sukupolven urheilukuulokkeet, jotka kantavat nimeä Amazfit PowerBuds Pro. Uutuuskuulokkeet yhdistävät perinteiset langattomat nappikuulokkeet sekä muutamia älykelloistakin tuttuja ominaisuuksia.

Uudet PowerBuds Pro -kuulokkeet tarjoavat integroidun sykeanturin, jonka ansiosta kuulokkeilla voidaan mitata käyttäjän aktiivisuutta ilman erillisiä kelloja tai rannekkeita. Kuulokkeissa on myös monia muita terveyteen keskittyviä ominaisuuksia. Kuulokkeet osaavat varoittaa käyttäjäänsä liian pitkästä liikkumattomuudesta sekä PowerBuds Pro -kuulokkeet voivat automaattisesti tunnistaa juoksemisen aloittamisen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on lisäksi kolmen mikrofonin avulla toteutettu aktiviinen taustamelun vaimennus jopa 40 desibeliin asti. Huami on myös luvannut Amazfit PowerBuds Pro -kuulokkeiden olevan IP55-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävät. Akunkeston on kerrottu olevan 9 tuntia sekä 30 tuntia latauskotelon avulla.

Amazfit PowerBuds Pro -kuulokkeet tulevat saataville Euroopassa heinäkuussa 129,90 euron hintaan. Kuulokkeista on yksi väriversio, joka on valkoinen Frost White.

Lähde: Amazfit PowerBuds Pro -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Amazfit