SamsungYleinen

Samsungin tulevan Galaxy M22 -älypuhelimen kuvat ja tekniset tiedot paljastuivat

Samsung Galaxy M22

Samsungilta on tulossa jälleen kerran uusi uudelleen brändätty älypuhelin, joka kantaa nimeä Galaxy M22. Kyseessä on pääosin sama puhelin kuin aikaisemmin julkaistut Galaxy A22 sekä Galaxy F22. Tällä kertaa Samsungin toistaiseksi julkaisemattoman Galaxy M22 -mallin kuvat ja tekniset tiedot on vuodettu Dealntech.com-sivuston toimesta.

Kuvat paljastavat tutun muotoilun, mutta takaosan pintaan on nyt saatu pystysuoria viivoja. Väriversiot tulevat Galaxy M22 -mallissa olemaan musta, sininen sekä valkoinen. Puhelimen takaosassa on neliömäinen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria ja laitteen etuosassa nähdään pisaralovella varusteltu näyttö. Tietojen mukaan Samsung tarjoaa Galaxy M22 -puhelimessa suuren 6,4 tuuman Super AMOLED -näyttöpaneelin, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus sekä HD+ -tarkkuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on kerrottu vastaavan MediaTekin kehittämä Helio G80 -järjestelmäpiiri, joten kyseessä on 4G-laite. Galaxy M22 on varusteltuna 4 gigatavulla RAM-muistia sekä 128 gigatavulla sisäistä tallennustilaa. Neloiskamera tulee vuodon mukaan perustumaan 48 megapikselin pääkameraan, jonka rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin syvyyskamera sekä 2 megapikselin makrokamera.

Samsung on laittanut puhelimeen lisäksi suuren 5000 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata parhaimmillaan 25 watin tehoisella pikalatauksella. Puhelimessa tiedetään olevan myös USB-C-liitin, kuulokeliitin sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä.

Galaxy M22 -puhelinta odotetaan Euroopassa myyntiin 239,90 euron hintaan, mutta tarkasta julkaisuajankohdasta ei vielä ole tietoa.

Lähde: Dealntech.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung