HonorYleinen

Huhu: Honorin taittuvanäyttöisessä puhelimessa on 8 ja 6,5 tuuman BOE:n valmistamat näytöt

Huawei Mate Xs

Huaweista itsenäiseksi valmistajaksi irtautunut Honor on työstämässä useiden raporttien mukaan ensimmäistä taittuvanäyttöistä älypuhelintaan. Kyseessä saattaa olla Magic-mallistoon kuuluva huippupuhelin, joka saatetaan nähdä markkinoilla jo 12. elokuuta. Nyt Kiinasta on kantautunut huhu, joka kertoo enemmän Honorin taittuvanäyttöisen puhelimen näytöistä.

Tietojen mukaan puhelimessa olisi 8 tuuman kokoinen taittuva näyttöpaneeli ja ulkopuolella olisi 6,5 tuuman perinteisempi näyttöpaneeli. Honor suunnittelee todennäköisesti Galaxy Z Fold -puhelimien kaltaista puhelinta, jossa taittuva näyttö löytyy sisäpuolelta ja ulkopuolella on perinteisempi näyttö. Huhun mukaan Honor tulee hyödyntämään puhelimessa BOE:n kehittämiä näyttöjä, joka on Kiinan suurin näyttövalmistaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

BOE on aikaisemmin tunnettu Huawein taittuvanäyttöisten puhelimien paneelien valmistajana, joten luonnollisesti myös Honor käyttää yhtiön näyttöjä puhelimissaan. Honorin puhelimessa saatetaan nähdä myös erittäin ohut UTG-lasitekniikka, joka on nähty aikaisemmin Samsungin taittuvanäyttöisissä puhelimissa. Vaikka Honor on irtautunut jo kokonaan Huaweista, niin ensimmäisen taittuvanäyttöisen puhelimen odotetaan olevan pitkälti Huawein alaisuudessa kehitetty. Tämän takia laitteessa saattaa olla paljon yhtäläisyyksiä Huawei Mate X2 -puhelimeen.

Ensimmäisen Honorin taittuvanäyttöisen puhelimen odotetaan olevan huippuluokan laite, joten laitteessa saatetaan nähdä Qualcommin kehittämä Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiri. Toistaiseksi tiedot taittuvanäyttöisestä puhelimesta ovat vielä varsin vähäisiä, mutta varmasti ennen julkaisua tullaan kuulemaan lisätietoja.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor