AppleYleinen

Analyytikko: Apple suunnittelee uuden iPad mini -tabletin julkaisua mahdollisesti jo ensi vuodeksi

Apple iPad mini

Apple on työstämässä uutta versiota iPad mini -tabletista, joka saatetaan julkaista jo ensi vuonna. Uutta tietoa laitteesta on saatu Apple-tiedoistaan tunnetulta analyytikko Ming-Chi Kuolta.

Kuo on kertonut, että tulevan uutuustabletin suurin myyntivaltti tulee olemaan uusi järjestelmäpiiri. Tämä viittaa todennäköisesti siihen, että iPad mini tulisi saamaan käytännössä vain uusia teknisiä ominaisuuksia. Uutta tablettia voidaan odottaa vuoden 2023 lopulla tai vuoden 2024 alkupuolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Analyytikko ei ole toistaiseksi jakanut muita tietoja iPad mini -tabletista. Kuo kertoo, että Apple ei todennäköisesti tulisi korvaamaan iPad miniä taittuvanäyttöisellä iPad-tabletilla ainakaan vuoteen 2025 mennessä. Kuo uskoo, että taittuvan tabletin hinta olisi huomattavasti korkeampi kuin nykyisen iPad minin.

Nykyinen iPad mini esiteltiin syyskuussa 2021. Tabletissa on 8,3 tuuman näyttöpaneeli, Apple A15 Bionic -järjestelmäpiiri, USB-C-liitin, virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija sekä 5G-tuki. SuomiMobiilin arvostelun uusimmasta iPad mini -tabletista voi lukea tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple