SonyYleinen

Vuotokuvissa Sony Xperia 5 Plus – kuulokeliitin tekemässä paluun!

Helmikuussa käynnistyvät MWC 2020 -messut lähestyvät kovaa tahtia ja lukuisilta älypuhelinvalmistajilta odotetaan uusia puhelimia messujen aikana. Sony on yksi näistä, ja tänään tunnettu vuotaja on mahdollisesti antanut esimakua tulevasta Xperia 5 Plus -älypuhelimesta. OnLeaks on julkaissut jälleen videon sekä laadukkaita kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta.

Kuvissa nähdään puhelin, jonka etupuolella on mahdollisesti 21:9-kuvasuhteella varusteltu näyttöpaneeli. OnLeaksin tietojen mukaan näyttö olisi kooltaan noin 6,6 tuumaa ja se perustuisi OLED-tekniikkaan. Etupuolella on nähtävillä myöskin etukamera sekä puheluihin käytettävä kuuloke. Näytön alapuolella on myös esillä leveä kaiutinritilä. Xperia 5 Plussan takaosassa nähdään Sonyn logon lisäksi kamera-alue, jossa on tietojen mukaan kolme kamerasensoria ja yksi ToF-sensori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen oikeassa reunassa on äänenvoimakkuuspainike sekä virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija. Lisäksi reunasta löytyy erillinen kamerapainike. Vasemmassa reunassa on nähtävillä ainoastaan SIM-korttiluukku. Xperia 5 Plussan alareunassa on USB-C-tyypin latausliitin, kun taasen yläreunassa on perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin. OnLeaks on kertonut Xperia 5 Plussan saavan 8 megapikselin etukameran. Puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 168,2 x 71,6 x 8,1 millimetriä.

Toistaiseksi Xperia 5 Plus -puhelimesta ei ole tarkempia tietoja, eikä myöskään ole tiedossa koska julkaisu voisi tapahtua.


Lähde: Twitter (OnLeaks)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony