AndroidSamsungYleinen

Android 10 -päivitys on nyt ladattavissa Galaxy S10 -puhelimille Suomessa

Samsung on aloittanut Galaxy S10 -malliston Android 10 ja One UI 2.0 -päivitykset Suomessa. Tuore päivitys on nyt siis ladattavissa Suomessa ostettuihin Galaxy S10-, Galaxy S10e- ja Galaxy S10+ -puhelimille ja päivityksen koko on noin 2 gigatavua. Todennäköisesti Samsung jakaa päivitystä porrastetusti, joten päivitys ei välttämättä löydy välittömästi kaikille puhelimille.

Samsungin julkaisema päivitys sisältää siis Googlen tuoreimman Android 10 -version sekä Samsungin oman One UI 2.0 -käyttöliittymän. Tuoreessa One UI 2.0 -versiossa on muutettu muun muassa äänenvoimakkuuspalkkia pienemmäksi ja tumman tilan toimivuutta on laajennettu myöskin aloitusnäyttöön. Lisäksi Samsung on lisännyt uusia toimintoja digitaalisen hyvinvoinnin asetuksiin, joiden avulla voidaan hallita paremmin laitteen käyttöä. Galaxy S10 -puhelimille päivitys tuo mukanaan myöskin Googlen joulukuussa julkaisemat tietoturvakorjaukset.

Android 10 -päivitykseen voi käydä tutustumassa tarkemmin laajemmassa artikkelissamme. Päivityksen saatavuuden voi käydä tarkistamassa puhelimen asetuksien kautta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android