MotorolaYleinen

Motorola One Hyper viime hetken vuotokuvissa – Julkaisu myöhemmin tänään

Motorola tulee esittelemään tänään uuden Motorola One Hyper -älypuhelimensa Brasiliassa ja kyseessä on Motorolan ensimmäinen älypuhelin 64 megapikselin pääkameralla sekä pop-up-etukamerajärjestelmällä. Motorola One Hyper on nyt nähty virallisissa markkinointikuvissa, jotka ovat peräisin Motorolan omilta palvelimilta.

Pian julkaistava Motorola One Hyper tulee asettumaan myöskin useiden muiden Motorolan puhelimien tapaisesti keskihintaluokkaan. Vuotaneiden kuvien mukaan puhelin tullaan näkemään useissa mielenkiintoisissa liukuväriversioissa, joita ovat muun muassa pronssi, violetti sekä sininen. Kuvat eivät enää suuremmin pääse paljastamaan mitään uutta, sillä One Hyper on nähty jo aikaisemminkin vuotokuvissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen etupuolella on 6,39 tuuman näyttöpaneeli, jossa ei ole mitään loviratkaisuja. Näytön tarkkuuden odotetaan olevan 2340 x 1080 pikseliä. Motorola One Hyperin tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 675 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä Motorolan odotetaan hyödyntävän uutuuspuhelimessa oletuksena tuoreinta Android 10 -versiota.

Takaosan kaksoiskamera rakentuu vuotojen perusteella 64 megapikselin pääkamerasta, jossa on f/1.8-aukko. Toinen kameroista on f/2.2-aukolla varusteltu 8 megapikselin syvyysterävyyskamera. Todennäköisesti Motorola One Hyper on varusteltu myöskin laserautomaattitarkennuksella sekä salamavalolla. Pop-up-etukameran tarkkuus on 32 megapikseliä.

Motorola tulee järjestämään myöhemmin tänään julkaisutilaisuuden Brasiliassa, mutta julkaisun voidaan olettaa tapahtuvan myös pian Euroopassa.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola