AndroidHMDNokiaYleinen

Android 9.0 Pie -päivitys ladattavissa Nokia 8 -puhelimille Suomessa

HMD Global kertoi tänään aloittaneensa jakamaan Android 9.0 Pie -päivitystä Nokia 8 Siroccolle. Joulukuussa myöskin Nokia 8 -puhelimen Android 9.0 Pie -päivityksen jakelu alkoi vaiheittain, mutta Suomessa päivitystä on jouduttu odottamaan hieman kauemmin. Tänään Nokia 8 -puhelimen käyttäjät ovat raportoineet Suomessa saaneensa uuden päivityksen.

Koska Nokia 8 ei ole Android One -tuoteperheeseen kuuluva puhelin, niin Android 9.0 Pie ei tuo mukanaan kaikkia muissa Nokia-puhelimissa nähtyjä uudistuksia. Päivityksessä ei ole esimerkiksi tukea Googlen digitaaliselle hyvinvointisovellukselle, ennakoivalle sovellusominaisuudelle tai Adaptive Battery- ja Adaptive Brightness -toiminnallisuuksille. Päivitys ei tarjoa myöskään Android 9.0 Pien uutta eleohjattavuuteen perustuvaan navigointimahdollisuutta. Nokia 8 -puhelimen kohdalla päivityksen uudistukset jäävät pitkälti uusittuun käyttöliittymään sekä tietoturvaparannuksiin.

Nokia 8 -puhelimessa päivityksen voit ladata menemällä: Asetukset > Järjestelmä > Järjestelmäpäivitys. Päivityksen koko on noin 1,6 gigatavua, joten kyseessä ei ole kovinkaan pieni päivityspaketti.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Johan kesti Tula Android 9.0 pie päivitys mun NOKIA 8 SIROCCO puhelimeen. Ei ollut kuin ~2.5kk myöhässä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android